| ღRαmøOoღ a întrebat:

Tin postul, mai am cateva zile si fac 1 saptamana, in aceste zile am mancat numai de post, cum ar fi : snitele de soia, supe etc. si am mancat niste cornulete, banuiesc ca erau facute cu lapte, mi-am adus aminte debea dupa ce le-am mancat ca e posibil sa aiba lapte. Se considera ca n-am tinut, nu? sad

10 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Te faci ca ploua si se considera cai ai tinut postu

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu se considera asat. Mai toti preotii spun ca nu-i pacat ce bagi in gura ci ce scoti pe gura cu atat mai mult cu cat ai facut-o neintentionat. Prin acesta vorba, preotii vor sa spuna ca sufletul este important sa fie cat mai curat. Cat despre ce a spus "papusica987" ca e carne, ca e lapte e tot rau dar (precizez iarasi) n-ai facut-o intentionat.

| ioana1704 a răspuns:

Doamne ce probleme iti facem... sa zicem ca esti catolica si tii post catolic cu lapte si oua, fara carne. e bine asa? pana la urma parca popii indobitocesc lumea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai stiut chestia asta nu conteaza..Lui Dumnezeu ii pasa stradania..Si iti pun o intrebare: Oare postul inseamna doar mancare>?

| papusica987 a răspuns:

Pai cam da:-s dar e bine totusi ca e lapte nu carne

| 7Mary7 a răspuns:

Daca nu ai stiut sau nu ti-ai dat seama nu se pune. Se considera ca ai tinut post, dar fii mai atenta data viitoare!

| SoJustMeAndU a răspuns:

Din pacate da, insa poti spune cateva rugaciuni si continua sa ti post, asa am facut si eu.

| Sh_Atat_mihail_1995 a răspuns:

Trebuia sa fii mai atenta.
postul are ca rol smerirea trupului, adica sa iti poti vedea mai mult de cele duhovnicesti. citeste canonul de pocainta catre mantuitorul Hristos, 12 metanii, si se iarta

Stii ceva, cel putin vezi-ti de treaba ta!
fata era chiar interesata de problema asta, si daca eu taceam, aveam sa dau raspuns la judecata si pentru,, nimicul" asta.
plange-ti pacatele si intorce-te catre El cu umilinta cat mai esti in viata, ca vai de tine!

Nu stiu a cui viata e mai relaxata, sincer iti spun.
tu esti\poti fi fericit 90 de ani maxim...
eu am perspectiva vesniciei, frate...