( Dar nu pot sa ascult dubstep sau trap.
Decat dubstep sau trap mai bine m-as apuca de fumat, ca ambele le simt in plamani.
Hai mă că nu-i aşa de rău.
Anul trecut nu suportam dubstep-ul sau trap-ul.
Şi într-o zi am dat de o melodie faină, apoi am ascultat altele şi au început să-mi placă genurile astea de muzică oarecum asemănătoare.
Te vei obişnui la un moment dat.
O stiu doar pe aia cu Hideaway de la tipa roscata.
Si sa-ti zic de ce am remarcat-o.
Era odata intr-un post distribuita melodia aia si ca descriere
" Uh, aa, noapte buna ".
Adica se refereau la ce zicea Kiesza, numai ca nu toti s-au gandit asa
D-abia acum am vazut ca mi-ai dat reply, sorry
Ce sa zic, asculti ce genuri de muzica vrei tu, ce-ti place tie.Nu vad ce e gresit in a asculta muzica, ce daca e rock, ce daca sa zicem ca-s mesaje subliminale despre Satana si etc, nu ajungi sa omori pe nimeni din chestia asta, nu? cel mai grav ar fi ca ajungi sa crezi intr-un personaj biblic.
Iar mesajele astea subliminale, nu afecteaza pe toata lumea... oare ma intreb de ce
"cel mai grav ar fi ca ajungi sa crezi intr-un personaj biblic."- Sunt crestina . Chestia asta o iau ca o jignire.
Am zis eu ca nu mai dau pe la "Religie". Stiam eu de ce.
Da ba, sa nu asculti niciodata-n viata rock sau metal ca iti violeaza subconstientul, adevarata muzica e aia de la KissTV sau Taraf.
https://youtu.be/y7EpSirtf_E - chiar nu imi explic cum pot unii asculta asa ceva, s-a ajuns prea de tot, sfarsitul e aproape!
Asta e parerea mea, nu sunt ateu dar nici nu inghit ce spune religia...si n-ar trebui sa te simti jignita de conceptiile mele
Nu e problema mea sa aflu care melodii au sau nu mesaje subliminale. Asculti ce doresti, suportand urmarile dorintelor tale. Eu doar am prezentat realitatea, faptele sunt ale tale, tu raspunzi pentru ele.
Un fel de agnostic (cu toate ca nu-mi place sa ma declar ceva anume cand vine vorba de religie)...ce cacao, iar apar raspunsurile aiurea GJ TPU.
Ce-i adevarat? ce sustine domu' Danut?, si anume ca (virgula) christian rock-ul e muzica satanista? O.o
A, nu.
E adevarat ca " Asculti ce doresti, suportand urmarile dorintelor tale.", nicidecum ca rockul crestin e satanist.
Adica... Nu pot intelege cum ceva care canta despre iubire si nu neaparat (SOAD canta diferit si de aia spun) poate sa fie considerat satanist.
Si vezi ca in scris nu trebuie sa pui si virgula intre cacofonii.
Ok, mersi de informatie. \m/
Credeam ca sustii chestia cu satanisme si alte bazaconii.
Ah, urasc semnul ala
* ala care il are pe "m" *
Eu nu-l fac niciodata
E semn satanist.
Si sa-ti demonstrez si de ce.
Il stii p-ala care a scris biblia satanista?
*Anton Lavey parca il chema... *
Eh, ala in portretul sau are semnul ala facut cu mana.
In muzica rock, semnul de la asta a fost luat.
Si ca sa iti dai mai bine seama... Uita-te la concerte date de trupe de rock crestin si ai sa observi ca ei nu fac semnul ala.
Nici cei de la SOAD nu il fac.
Convinge-te singur :
http://postimg.org/image/9casi3qmx/
Uite cum tine o mana si cum o tine pe cealalta.
Si inca ceva:
https://www.youtube.com/watch?v=SgUQ0EDPL_k
https://www.youtube.com/watch?v=PTEz9M4Uc8Y
Sa-mi faci ss daca vreun membru din trupele pe care ti le-am dat fac semnul ala.
A propos, toate trupele sunt crestine.
Stiu ca sunt "crestine" pentru ca le ascult, ma rog mi se pare cam exagerat ce zici tu, dar na, fiecare crede ce vrea el.
Nu este exagerat.
Documenteaza-te de ala care a facut biserica satanista.
Ai sa-ti dai si tu seama.
Degetele tinute asa reprezinta cornele satanei.
Si observi ca ala ( Anton Lavey) are in spate steaua cu cinci colturi.
Urat e ca lumea nu-si da seama.
Unii sunt orbi, ce sa zic (o sa ma duc la oftalmolog)
Mi se pare pur si simplu absurda afirmatia ta, sa inteleg ca pana sa faca semnul ala Lavey, pana atunci numai exista Satana? cu toate ca ma indoiesc ca el sa fi fost primul care a facut semnul ala
Inca o chestie, sa inteleg ca daca eu fac in real life sau virtual(\m/) sunt adeptul lui Lavey, prin urmare Satanist? sa fim seriosi, daca chiar e asa jumate din populatie e satanista, ceea ce e absurd
Nu spun asta cu scopul de a te jigni, ci pur si simplu nu pot sa cred ce spui tu, niste chestii bazate pe 2 imagini si pe ce a scris ala in Biblia lui modificata(probabil era schizofrenic), da' ma rog...cine-s eu sa judec pe altii
Nu stiu daca poti intelege mesajul din alta limba dar stiu un lucru, daca ceva a fost inchinat Satanei, al lui ramane. Nici cum reuseste creierul sa rezolve problema textelor reproduse pe dos nu o stiu DAR s-a dovedit practic ca asa se intampla, probabil sunt studii de specialitate in domeniu dar banuiesc ca nu sunt publice deoarece sunt asemenea drogurilor de mare putere.
"Unii sunt orbi, ce sa zic (o sa ma duc la oftalmolog)"- Vorbeam la figurat .
"sa inteleg ca pana sa faca semnul ala Lavey, pana atunci numai exista Satana? laughing"- Exista, cauta in Biblia crestina.
"cu toate ca ma indoiesc ca el sa fi fost primul care a facut semnul alahappy"- El a fost primul sau probabil l-a mai facut cineva din greseala fara sa-i dea o semnificatie.
" sa inteleg ca daca eu fac in real life sau virtual(\m/) sunt adeptul lui Lavey, prin urmare Satanist?"- Nu. Ai inteles gresit.
Multi nici nu stiu semnul ala ce inseamna sau daca stiu ce inseamna il fac pentru ca ei cred ca este semnul rockului (ceea ce nu este ), sau ca sunt cu adevarat satanisti, sau pentru ca e misto. Nu trebuie sa fii satanist ca sa faci semnul ala.
Eu am aflat ce e semnul ala pe la 13 ani ca si eu il faceam si eram ( si sunt) crestina, dar habar aveam ce inseamna.
"niste chestii bazate pe 2 imagini si pe ce a scris ala in Biblia lui modificata(probabil era schizofrenic)," - Tu singur iti impui sa nu crezi ce ti-am dat.
Sunt dovezi reale si multa lume stie si este dovedit ca semnul ala e satanist.
Stii cum ai facut tu?
Ca un turist care s-a documentat foarte putin despre un loc care doar in poze l-a vazut.
Ma intreaba unde e statuia nu stiu care, ma duc si i-o arat, dar nu ma crede ca el in poze a vazut-o doar din spate.
Adica iti arunc cu dovezile in fata si tu zici ca nu e asa.
Si acum... Uite si dovada ca unii sunt orbi ( din nou, la figurat).
Care dovezi, niste vorbe? alea-s dovezi?
E ca si cum eu ti-as zice tie ca exista vampiri...trantesc 2 poze in care scrie CLAR CA EXISTA, scriu o carte in care se explica de ei...si ii pun sa faca si un semn ceva..si gata, trebuie sa crezi(credem) ca vampirii exista.
Repet, daca tipu' ala e satanist pentru ca foloseste semnul si pentru ca el l-a inventat, eu acum fiind initiat de tine si informat ca e satanist inca il folosesc inseamna ca si eu sunt satanist?