Nu,si nici o sa incerc.De ce?
Chrlie este spiritul unui baiat de 10 care s-a sinucis. Spiritul lui este bantuitor.Cum se joaca(majoritatea colegilor mei de clasa au incercat)? Iei o foaie de hartie si o imparti in 4 parti, Pe doua pui YES, pe altele NO.Iei doua creioane in forma de cruce. Spui Charlie,Charlie are you here? Daca se misca pe yes, atunci este demonul, daca no, nu. Daca vine yes, poti sa pui mai multe intrebari.Cand nu mai ai chef, spui Charlie Charlie can you go away? Daca spune no, atuci e de rau.Trebuie sa te feresti de el.Este periculos.Am un preieten care a incercat jocul si a vrut sa se sinucida.Am zis mersi lui Dumnezeu ca i-am dat un pumn si ca a lesinat.A fost posedat.Nu incercati Charlie Charlie, va rog. Funda imi dai?
Cred ca e reala faza.Mie personal nu mi-a mers.Adica s-a miscat putin dar am facut la scoala, pe banca, si s-a miscat dar am dat vina pe parchet.Cand a mers cineva prin clasa s-a miscat banca si s-a miscat si creionul intelegi? Ca pe catedra nu a mers.Am postat un clip pe fb in care se misca si se misca mult, in toate directiile, dar clipul ala are un secret - era geamul deschis si sufla vantul )).Nu stiu ce sa cred.O fi real, orice e posibil.Dar eu va sfatuiesc sa nu incercati pentru ca mi se pare ca daca Charlie apare poti fi chiar si posedat de Charlie asa ca zic sa nu, plus ca si daca nu te poseda tot bantuit ramai.Va rog, nu incercati
Imi place ce repede circula superstitiile si prostiile de pe un continent pe altul. Dintr-o data, demonii mexicani bantuie Romania. De-ar circula si stiinta si cultura la fel, s-ar vedea ca ne aflam in secolul 21, si nu in Evul Mediu, cel putin la gandire.
Dar tu n-ai pe acasa 2 creioane/carioci etc. sa incerci? Sau iti e frica de bau-bau?
Multumesc pentru răspunsuri! Voiam sa împart păreri. Am incercat-o la scoala in ora de engleza cu profa si am întrebat daca e acolo si nu s-a întâmplat nimic apoi am întrebat daca vrea sa se joace si iar nu s-a intamplat nimic. S-a întors profa cu fata la mine si vorbeam si deodată am văzut cum s-a muscat. Ne-am speriat de moarte cu totii. Profa a început sa tipe si eu la fel, dar apoi i-a zis un coleg ca a suflat pentru a nu face infarct