Cred suta la suta in existenta lui Dumnezeu. El este un Dumnezeu real care nu sta nepasator fata de cei care Il cauta. http://www.youtube.com/watch?v=xOwMQzNGDx4
In urma studierii Bibliei nu am nici o indoiala cu privire la existenta lui Dumnezeu si cu privire la scopul sau.Prin intermediul Bibliei am primit raspunsuri satisfacatoare la toate intrebarile mele.De un real ajutor poate fi si situl www.jw.org
De ce rezumi intrebarea doar la crestini? Ma deranjeaza cand vad intrebari in care interzici omului de alta opinie sa isi etaleze parerea sincer!
Un ateu care nu crede nu are de ce se indoi. Si pe urma, poate omul vrea sa pastreze curatenia topicului.
Eu nu sunt nici crestin nici ateu.
Pai se poate nici sa crezi, nici sa nu crezi?
Daca tu crezi ca trebuie sa fi musai crestin ca sa crezi in Dumnezeu inseamna ca ai fost foarte mult manipulat de crestinism si ti-a inchis complet ochii!
E vorba de categoriile atei/credinciosi. Care ar fi a treia?
Eu sunt liber cugetator
Aha. Pai si crezi in Dumnezeu sau nu, ca nu prea am inteles?
Da
Aha. Deci nu esti ateu. Asta e bine, pentru ca s-ar putea sa mai cauti. Iti recomand Ce este Viata a lui Erwin Schroedinger, tot liber cugetator, Logica viului, a lui Francois Jacob (considerat ateu, insa s-ar parea ca tot liber cugetator) si Inteligenta materiei, Dumitru Constantin Dulcan (considerat crestin, insa tot liber cugetator).
Multumesc!
Dumnezeu exista, chiar daca ceilalti nu-l recunosc. Dumnezeu exista inauntrul meu.
Luca 4:5 "Muriti nenorocitilor si plecativa in fata lui Satan caci el este unicul zeu al mantuirilor neamului"
Ion 5:70 "Luncatis zeu portelanului si al cenusii ca din el se face Luciferul, Satana veacurilor si veacului imparat intru noi"
anonim_4396 întreabă: