Nu cunosc trend ul ăsta... Nu stiu ce sa spun, dar mie nu îmi suna prea bine. Mai ales ca e despre zâne, nu e ceva care ar putea ajuta pe cineva sau ceva de genul asta, sunt doar povesti de copii mici... Părerea mea este sa nu te apuci sa postezi despre asa ceva, dacă spui ca vrei sa Ii fii plăcut lui Dumnezeu
Povestile cu zâne sunt ceva inofensiv, nu cred că încalcă în vreun fel Cuvântul sau Legile divine.
Ele în sine sunt inofensive, dar sunt niște minciuni, sa le zic asa. Și de ce ar spune mai departe acele minciuni? Eu zic ca are logică
Asta așa este. Mai bine să promoveze Cuvântul Domnului prin acele videoclipuri.
Adevărat! Ar fi mult mai bine
Daca acea comunitate are o eticheta frumoasa da. Sa fii fericita si puternica sunt trasaturi frumoase. Insa daca acea organizatie este compusa de intentii, cugetari relé nu merita ca are o substanta sau un spirit rau. Iar tu vei face parte din acea organizatie/spirit rau. Nu trebuie sa primim spiritul lumii ci cel a lui Dumnezeu.
Postul, saracia, etc., sunt lucruri tranzitive facute pentru altceva nu pentru ele siesi. Ci pentru bogatie si glorie. Sunt lucruri pentru a scapa de pacat si a intra in virtute. Insa chiar daca ramai in ele si nu ajungi la bogatie si glorie se considera un pas inainte.
Postul/Penitenta, Epistrofe, etc., sunt doar o etapa din mai multe etape ale convertiríi/pocaintei/reconcilierii/impacarii/intalnirii/apropierii/unitatii/partasiei/participarii la lucrarea/iconomia lui Dumnezeu si teofania/epifania cu El.
Insa daca comunitatea aceea te ajuta sa iti dezvolti din 5 trasaturi de personalitate cea mai frumoasa, senina, calma, etc., si te feresete de cea neurotica si nu iti dezvolta o inima rea sau un interior rau, merita.
Daca dezvolti o atitudine cu tridimensionalitatea ei de zane, merita. Daca te dezvolti cognitiv, afectiv si comportamental spre bine se considera metanoia si indreptare spre bine. O schimbare sau un progres spre bine.
Daca iti dezvolti o cugetarea, afect, comportament bun, inseamna ca ai un bun temperament sau o trasatura buna de personalitate.
costiceacristian200 întreabă: