| Noemyna a întrebat:

Bună TPU! Acum câteva zile în urmă mă uitam pe Yotube și tot vedeam videoclipuri despre zâne sau chestii de genul și părea interesant. E un fel de trend role-play și chiar mi-ar plăcea să fac și eu parte din această comunitate. Pare interesant, plus că am un canal de Youtube nou-nouț pe care nu postez nimic deocamdată. M-aș apuca și eu, dar problema e că nu știu dacă e un păcat. Citesc Biblia zi de zi și încerc să nu mai păcătuiesc. Vă rog să îmi dați un răspuns clar, și să îmi ziceți adevărul despre acest trend. Eu recomand ca răspunsul să fie de la un om credinicos, care știe răspunsul. Dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cunosc trend ul ăsta... Nu stiu ce sa spun, dar mie nu îmi suna prea bine. Mai ales ca e despre zâne, nu e ceva care ar putea ajuta pe cineva sau ceva de genul asta, sunt doar povesti de copii mici... Părerea mea este sa nu te apuci sa postezi despre asa ceva, dacă spui ca vrei sa Ii fii plăcut lui Dumnezeu

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Povestile cu zâne sunt ceva inofensiv, nu cred că încalcă în vreun fel Cuvântul sau Legile divine.

Ele în sine sunt inofensive, dar sunt niște minciuni, sa le zic asa. Și de ce ar spune mai departe acele minciuni? Eu zic ca are logică

Asta așa este. Mai bine să promoveze Cuvântul Domnului prin acele videoclipuri.

Adevărat! Ar fi mult mai bine

6 răspunsuri:
| Seba2013 a răspuns:

Daca acea comunitate are o eticheta frumoasa da. Sa fii fericita si puternica sunt trasaturi frumoase. Insa daca acea organizatie este compusa de intentii, cugetari relé nu merita ca are o substanta sau un spirit rau. Iar tu vei face parte din acea organizatie/spirit rau. Nu trebuie sa primim spiritul lumii ci cel a lui Dumnezeu.

Postul, saracia, etc., sunt lucruri tranzitive facute pentru altceva nu pentru ele siesi. Ci pentru bogatie si glorie. Sunt lucruri pentru a scapa de pacat si a intra in virtute. Insa chiar daca ramai in ele si nu ajungi la bogatie si glorie se considera un pas inainte.
Postul/Penitenta, Epistrofe, etc., sunt doar o etapa din mai multe etape ale convertiríi/pocaintei/reconcilierii/impacarii/intalnirii/apropierii/unitatii/partasiei/participarii la lucrarea/iconomia lui Dumnezeu si teofania/epifania cu El.

Insa daca comunitatea aceea te ajuta sa iti dezvolti din 5 trasaturi de personalitate cea mai frumoasa, senina, calma, etc., si te feresete de cea neurotica si nu iti dezvolta o inima rea sau un interior rau, merita.

Daca dezvolti o atitudine cu tridimensionalitatea ei de zane, merita. Daca te dezvolti cognitiv, afectiv si comportamental spre bine se considera metanoia si indreptare spre bine. O schimbare sau un progres spre bine.

Daca iti dezvolti o cugetarea, afect, comportament bun, inseamna ca ai un bun temperament sau o trasatura buna de personalitate.

| Whateverrr a răspuns:

Nu știu despre ce e vorba. Vezi dacă Filipeni 4:8 îți spune ceva sau nu.