Ce nu visează omul...dar oricum, peste câteva zeci de ani, intâlnirea tot se va produce
Daca mama ta era nascuta in China si crescuta in sintoism ghici ce ar fi visat? Daca ar fi fost buddhista, islamista, confucianista, javaista etc etc.
Intelegi ce zic?
Visele sunt doar forme reprimate ale subconstientului. Citeste Freud si lasa prostiile de babe care merg la biserica.
Daca nu este stiinta, se impacheteaza frumos si se arunca la gunoi!
Oare ce viseaza un copil nou nascut? Sau unul pana in 2 ani. Dupa 2 ani este usor sa-i bagi prostii in cap la copil.
Foarte interesant aspect. Credeam ca viseaza doar culori, miscari.
Uite aici niste studii:
https://www.healthline.com/health/parenting/baby-dreaming
https://www.livescience.com/33702-babies-dream-sleep.html
Eu acum ceva multi ani in urma am visat ca am castigat la loto. 12 ani mai tarziu tot 8-10 ore pe zi lucrez
Si eu ma visam power ranger sau ma visam luptand in spatiu.
E doar un vis, stai liniti
Saptama trecuta am visat am ramas fara dinti in gura, si cica daca visezi asta e semn rau, pfff superstitii idioate n-am patit nimic
https://www.mediafax.ro/......m-11822278
Din ce spune Biblia zilele omului sunt numarate inainte de a se naste, daca viata mamei tale s-ar fi terminat in acea noapte insa mila Domnului a lasat-o in viata pentru a avea posibilitatea de a se mantui atunci este logic acel vis, poate nici nu a fost un vis...
6684464, revin cu intrebarea pentru tine.Parca zeul evreu a pus limita de varsta inainte de potop, la 120, si de ce au trait peste 120, lasandul pe Noe la o parte, pentru ca avea 'har'
Teologia spune simplu si scurt pe intelesul tuturor:
Nu credeti in vise, chiar daca vin de la Dumnezeu, El nu se supara! Interpretarea viselor, aflarea viitorului, etc sunt practici interzise de Biserica ortodoxa si totodata neveridice.
"[...] era"?
Pai nu m-am referit la trecut, m-am referit la cei din prezent de care ai adus vorba.
Daca tot ai adus vorba spune-mi dupa si pe cei din trecut! te rog.
Cei din prezent o ard cu religia iudaica(crestinismul se trage din iudaism, la fel si islamul ).
Aoleu! Lasa-l in pace pe ăsta! Dintre toti ignorantii de la aceasta categorie el ii intrece pe toti la prostie!
Salut!
Ok, ok.
Si... Auch! Uneori adevarul doare, sa stii!
Nu stim daca visul a fost de la Dumnezeu sau nu. Stim doar ca noi oamenii asa ar trebui sa traim -ca si cum astazi ar fi ultima noastra zi. De fapt, zilele nu ne apartin, ci sunt ale lui Dumnezeu.
Nu trebuie sa traim nici cu gandul ca "ah, ce sa fac ca in curand o sa mor". Nu in felul acesta doreste Dumnezeu sa ne traim viata. Teama, spaima si descurajarea sunt de la cel rau.
Dumnezeu ne indeamna prin apostolul Pavel:
"Bucurati-va in nadejde." (Romani.12:12)
"Bucurati-va cu cei ce se bucura; plangeti cu cei ce plang." (Romani.12:15)
"Tot asa si voi, bucurati-va, si bucurati-va impreuna cu mine." (Filipeni.2:18)
"Incolo, fratii mei, bucurati-va in Domnul."(Filipeni.3:1)
"Bucurati-va totdeauna in Domnul! Iarasi zic: Bucurati-va!" (Filipeni.4:4)
"Bucurati-va intotdeauna." (1Tesaloniceni.5:16)
Dacă are vreo boală, da, e posibil să fie adevărat, deși genul ăsta de vise cu zmei și moarte apare în caz de stres major.
În cazul de față dacă mă-sa e bolnavă reprezintă teama ei de moarte.
Visele sunt manifestari ale subconstientului. Este o chestie care se cheama stiinta. Iar zeii tin de mitologie. Dumnezeu nu exista la fel cum nu exista Brahma, Osiris, Odin si altii.
Zilele iti apartin. Ce ai spus trebuie tratat. Neaparat si urgent.
Am visat că am câştigat la loto: oare să dau comandă deja de un bmw x6 (măcar unu)?