Si eu cred că visul tău vine de la Dumnezeu care vrea să te conştientizeze cât de mare e bătălia spirituală care se dă pentru sufletul tău şi de faptul că atunci când vei avea cea mai mare nevoie şi vei fi mai atacată el va fi cu tine şi te va apăra şi că e important să doreşti şi binele spiritual al altora nu doar al familiei(mama).
Banuiesc ca Mica Biblie este Biblia adaptata pentru minori. Biblia contine multe scene horror, asa ca daca esti o fire sensibila n-ar fi recomandat sa citesti Biblia, cel putin nu la varsta asta.
Cei care viseaza simboluri religioase creștine sunt doar creștinii.Coincidenta?
Musulmanii sau hindușii nu o visează nici pe Maria nici pe Iisus sau cruce, biserica, preot, diavol, cădelnița, etc.
Ei au mintea îmbâcsită cu Allah, Krisna, Kali etc.
Problema este alta. Daca unui crestin il scoti pe Iisus din cap, oare ce mai ramane?
Cred ca e bine sa nu te increzi in vise. Orice vis provine din subconstient dintr-o teama sau o dorinta sau o grija etc. Trateaza-le ca atare si incearca sa constientizezi ce griji sau ce temeri ai in adancul sufletului tau si actioneaza ca atare. Dumnezeu ajuta foarte mult la aflarea si rezolvarea acestora problemelor sufletesti, dar nu putem spune ca visul a fost de la El sau nu.
Banuiesc ca ai citit vreo carte sau ai vazut vreun film care sa fi indus acel vis. Gresesc?
Am omis ultima parte cu cititul micii Biblii. Un lucru iti spun, ca Dumnezeu este iubire, iar daca tu te apropii, El nu se poate decat bucura, parafrazez "Bucurie mare se face in cer pentru un suflet care se intoarce". Nici macar cand pacatuim nu se manie, ci se mahneste pentru noi. Acum, poate se si manie, dar probabil daca il ignoram prea mult sau suntem mandrii/vicleni fara masura. Din fericire partea cu mania nu o cunosc, slava Domnului ca nu am avut parte de ea si nici nu-mi doresc.
VLadAlexandru05 întreabă: