Tu crezi ca Dumnezeu va implini juramintele facute fara cap ale oamenilor? Problema este doar la tine, si doar tu vei fi afectata de lucrul acesta, din pricina ca te-ai facut vinovata de un pacat. Dar daca spui ca ti-ai cerut iertare de la Dumnezeu, atunci crede ca El te-a iertat. Iar daca viitoare sa nu-ti mai iasa de pe buze cuvinte pripite.
Nu-i spune prietenului tau de lucrul acesta, pentru ca nu-l va ajta deloc; ba inca vei face rau stricand relatia.
Tu "teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui. Aceasta este datoria oricarui om." (Eclesiast.12:13)
Fa credit si ia-i loc de veci. Macar atita sa mai faci. De-acuma gata-i. Ce, te-ai jurat ca nu muki-muki cu altii, asa-i? Hai, macar aici recunoaste. Poate moare mai usor.
Vorbeste cu persoana respectiva! Fata in fata, nu prin intermediali, nu prin mesaje, nu prin biletele!
Eu nu stiu ce sa zic,si eu cred in Dumnezeu, dar nu cred ca se intampla ceva, adica...du-te la biserica si spune-i preotului, si spune-i asta si prietenului tau, Te pup Doamne ajuta
Imi pare rau, dar dupa Dumnezeu, e interzis sa juri.
Din pacate o sa ajungi in iad, serios vorbind
Trebuia sa te gandesti la asta inainte