Ateul va muri pur si simplu, crestinul va ajunge in rai iar Buddistul se va reincarna intr-un purumbel alb si asa mai departe cu fiecare convingere referitoare la viata de apoi.
La finalul acestei povesti va exista pace pe pamant fiindca toti cei care considera ca cunosc adevarul suprem vor pleca si nu se vor mai certa.
Pur si simplu mori, nu se intampla nimic dupa... unii nu pot accepta asta si se amagesc cu religiile
1. Invata sa scrii sau stapaneste-ti emotiile cand vorbesti cu ateii.
2. Asa zisii atei sunt crestini anti teisti, sau, ma rog, teisti anti teisti, in Romania sunt crestini.
Dupa ce voi muri, o sa fiu moarta, la fel ca tine.
Da uita-tevla Andreea Balan si daca esti fata stai si viseaza mult si bine ca nu o sa ajungi ca ea.Nu eu am nevoie sa imi sterg "mucii"ci tu, si ideea e aceeasi cum ai spus si tu, indeea e aceeasi ca esti o vaca.M-am convins din raspunsurile imature pe care le-ai dat
Ai fost pe aproape sa o nimeresti, stiai tu ca e ceva suspect cu baietu asta
http://www.tpu.ro/......-practica/
Http://www.youtube.com/watch?v=dpM69F7YRVM&feature=youtu.be&t=0m52s Pamflet :)) asternuturile pute =)) >:)
ce curiozitati au unii, si frustrari.
Duoa poza ta imi dau seama ca tu chiar esti o maimuta.Cum poti sa faci o afirmatie pe care sa nu fi in stare sa o sustii? Ce ti-am cerut frate-le meu? Un link? Daca nici unul nu I I dai inseamna ca tu chiar esti un mincinos.Plus ca ea a si zis ca nu ar face asta pentru. nimic in lume.Din clasa a5-a se invata cum sa iti sustii opinia prin atgument. Unde e al tau?
Nu-i mai zgandari pe atei si asa nu-i indrepti; eu ma ghidez dupa niste principii, dar imi place o vorba numai prostii mor de grija altora
Adica prin asta vrei sa spui ca e bine sa iti pese doar de tine? Si plus ca eu nu iti port grija.Consulta un DEXla cuvantul grija.Din punctul meu de vedere poate sa ti-se intample orice.
Si daca ar fi un fel de "viata" de dupa moarte, ce te face sa crezi ca acea viata va fi cea descrisa de crestinism, adica rai si iad? De cand au crestinii dreptate in legatura cu ceva?
Nu inteleg semnificatia intrebarii? Se vrea a fi argument? ("Ce aveti de spus in lga? tura cu asta?")
Dupa ce mor, mor, nu am sa stiu ca sunt mort pentru ca voi fi mort.
Dupa ce vom muri va fi exact la fel ca si inainte de a ne naste!
Asa ca nu este greu de stiut!
Dar mai bine intreaba-te cum vei trai tu dupa ce mori si Isus care este Stapanul Iadului, dar nu si al Raiului, te va pofti in imparatia sa care este Iadul?
Gasesti profitabil sa iti traiesti vesnicia in IAD alaturi de Christos?
Mori, totul dispare, in mare parte asta e rolul religiilor, de aici au aparut, frica de moarte, dar si intrebarile fara raspuns
Pai, evident ca nimeni nu stie ce se intampla dupa ce murim... Unii zic ca putrezim si ne mananca viermii, altii cred in Mos Craciun, cativa cred in reincarnare, etc. Adevarul insa nu-l vei afla niciodata (fiindca odata ce mori moare si creierul tau deci nu mai esti constient de ce se intampla)
Pai si ce asa zisii religiosi, stiu la sigur ce se intampla dupa moarte? s-a intors vreunul ca sa zica? asta nu e un argument, cand o sa se intoarca cineva atunci vom vorbi, pana atunci...ne dam si noi cu parerea sau recitam din scripturi.
ma rog, e impropriu in ziua de azi sa spui ca recitam, lumea da cpoy paste la pasaje religioase.
Prin intrebarea asta nu am vrut sa ne certam ca, chiar nu ma intere daca credeti sau nu dar putea-ti fi mai cu bun simt unii avand in vedere ca eu nu v-am jignit si am asteptat un raspuns amarat.
Crezi in dumnezeu si te-ai ales vesnic cu un loc in rai daca nu te mananca iadul.
Chestia ca dupa ce mori sufletul va ajunge la Dumnezeu e doar o aberatie.De-a lungul timpului omul a incerca sa raspunda la anumite intrebari.La unele din ele nu a gasit raspuns concret si a incercat sa inventeze un raspuns iar apoi sa creada cu adevarat in el. Nu se stie ce se va intampla dupa ce murim!
1112 întreabă:
shoriceludebiblioteca întreabă: