| GabiD a întrebat:

Am mai ous on intrebare asemanatoare in care ii rog pe asa zisii atei sa raspunda.Ok nu credeti in Dumnezeu dar cum ramane cu ce se intampla dupa ce veti muri? Ce aveti de spus in lga? tura cu asta?

67 răspunsuri:
| Hombre a răspuns (pentru GabiD):

Uita-i sa-ti spun, ne-ai atras nu pentru ca esti destept ci pentru a contempla prostia in splendoarea ei. Veni, vidi, am plecat. happy

| GabiD explică (pentru Mădă0611):

Pentru inca o data am dovada ca esti idioata.De unde stii ca sunt fata! Desteapt-o care esti?

| Mădă0611 a răspuns (pentru GabiD):

Si ce, daca esti baiat nu poti fi vaca? Uite, mie imi pari vaca. laughing

| sublime89 a răspuns:

Si daca ar fi un fel de "viata" de dupa moarte, ce te face sa crezi ca acea viata va fi cea descrisa de crestinism, adica rai si iad? De cand au crestinii dreptate in legatura cu ceva?

| GabiD explică (pentru Hombre):

Ai stat mult sa o gandesti? Sau ai dat un sãrci pe goagãl?

| Polaris a răspuns (pentru Mădă0611):

Îmi place câtă discuție se încheagă aici cu un user numit IloveAndreeaBalan laughing.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Pai, evident ca nimeni nu stie ce se intampla dupa ce murim... Unii zic ca putrezim si ne mananca viermii, altii cred in Mos Craciun, cativa cred in reincarnare, etc. Adevarul insa nu-l vei afla niciodata (fiindca odata ce mori moare si creierul tau deci nu mai esti constient de ce se intampla)

| Moisie a răspuns (pentru GabiD):

Evident ca iti raspund frumos daca si tu tot frumos mai intrebat, asa ca nu am de ce sa iti raspund urat!
Aceasta afirmatia am luat-o din Biblie si anume din Apocalipsa 1:18!

| EnciclopediaProstiei a răspuns (pentru Mădă0611):

Ai fost pe aproape sa o nimeresti, stiai tu ca e ceva suspect cu baietu asta

http://www.tpu.ro/......-practica/

| OOOLEOOO a răspuns:

Ateul va muri pur si simplu, crestinul va ajunge in rai iar Buddistul se va reincarna intr-un purumbel alb si asa mai departe cu fiecare convingere referitoare la viata de apoi.

La finalul acestei povesti va exista pace pe pamant fiindca toti cei care considera ca cunosc adevarul suprem vor pleca si nu se vor mai certa.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Polaris):

Http://www.youtube.com/watch?v=dpM69F7YRVM&feature=youtu.be&t=0m52s Pamflet :)) asternuturile pute =)) >:)

| Mădă0611 a răspuns (pentru EnciclopediaProstiei):

laughing ce curiozitati au unii, si frustrari.

| Polaris a răspuns (pentru Mădă0611):

Iubi iubi hai rolling on the floor

| GabiD explică (pentru Polaris):

Iubi iubi du-te si te impusca!

| Polaris a răspuns (pentru GabiD):

Ești amuzant așa, frustrăcel acolo, în camera ta, tastând chestii de genu'. laughing

Iubi iubi impusca-te!

Mersi mult si tu esti idiot acolo in camera ta batandu-ti joc de oameni.

Tie iti par vaca dar tu sigur esti nu imi pari.

| caiboiul a răspuns:

Crezi in dumnezeu si te-ai ales vesnic cu un loc in rai daca nu te mananca iadul.

| Polaris a răspuns (pentru GabiD):

Odododo puppy dog eyes

Esti amuzant idiotel acolo in camera ta batandu-ti joc de un copil cu mai multa minte ca tine.

Ma bucur ca nu mai ai ce raspuns sa imi dai, inseamna ca am avut dreptate.

Zise vaca sefa. laughing

Aia fiind tu? Ca eu alta nu mai vad pe aici vaco.

Odododo mãta!

Bla bla bla. Nici sa injuri corect nu sti. oh go on

| CinevaNou a răspuns (pentru GabiD):

Stiai ca andreea balan poza nud pe la 20 de ani?

Daca te referi la faptul ca mã-ta se scrie cu cratima stiam asta.sau la faptul ca vac-o se scrie de asemenea cu cratima.

| GabiD explică (pentru CinevaNou):

Tocmai a subliniat ca nu ar face asa ceva, dar daca stii mai multe da-mi o dovada.

| CinevaNou a răspuns (pentru GabiD):

Doar cauta, sigur dai de ele. Le-am vazut de pe vremea cand nici nu aveam internet inca laughing