Nu este doar parerea mea.
Jehova a fost un criminal.
Moise criminal.
Pavel criminal.
Imparatul Constantin criminal.
Pun pariu ca iti plac si filmele cu criminali.
http://sclavii.blogspot.ro/2009/12/cel-mai-mare-criminal-din-istorie-i.html
E bine sa faci cercetări pentru a afla dacă o religie este sau nu adevărată. Biblia te poate ajuta în acest sens. De exemplu, Isus a spus ceva interesant care te poate ajuta sa vezi care este punctul sau de vedere. Matei7:21-23-,,21Nu oricine îmi zice: «Doamne, Doamne» va intra în regatul cerurilor, ci acela care face voinţa Tatălui meu care este în ceruri.22 Mulţi îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne, n-am profeţit noi în numele tău, n-am scos noi demoni în numele tău şi n-am făcut noi multe lucrări de putere în numele tău? 23 Şi totuşi, atunci le voi mărturisi: Niciodată nu v-am cunoscut! Plecaţi de la mine, voi, lucrători ai nelegiuirii!,,
Nu te duce, ca vor sa te agate.Cunostinta ta care vrea sa te duca acolo,v-a instiinta pe pastorul lor sau cum s-o numi preotul lor,de venirea ta,ii v-a da date despre tine si cand dai nas in nas cu el si iti spune ca stie ca esti nascuta la data cutare,ca ai nu stiu cati frati, etc...tu zici wow e prooroc.Nu te duce, cel mai simplu. Eventual spune-le colegilor tai ca ii vei insoti cu conditia sa spuna Tatal Nostru toti odata si sa faca o cruce, apoi te duci.Te vor refuza, cu siguranta!
Sunt fel si fel de biserici. Aceea seamana cu o biserica de tipul "negrilor din SUA". Nu iti recomand. Acelora li se mai spune penticostali-charismatici. La penticostali de obicei e ca la baptisti, program normal, nu sunt multe diferente si nu se exagereaza. Sa nu faci greseala sa generalizezi, si la baptisti, si la penticostali sunt biserici in care poti spune ca nu e bine ce se intampla acolo. Unii, vazand o biserica de asta, spun ca peste tot la penticostali e asa.
Pe tine te speriat acest lucru cå, voi baptisti cam iubiti 99% så mergeti si cu Dumnezeu si cu lumea din pacate si de aceia te'a speriat cum se procedeazã la penticostali!? Si uite asa a mai apårut încå o victimå a societåtiiiii! Multi sunt chiemati dar putini sunt alesi! Sper cå, ai înteles mesajul!?
AndreiIonescu1234 întreabă: