Ceau!
Da, este păcat. E păcat să faci orice treabă. De exemplu să speli, să calci rufele, să mături, să dai cu aspiratorul, să îţi tai unghiile şi multe altele.
Sărbători Fericite!
Pai eu nu fac treaba, eu ma spal - fac o baie, imi ingrijesc corpul, asta nu intra in categoria "a face treaba" d'asta intreb.
MiiCutSa, crestinii au tendinta sa interpreteze Biblia cum vor.
Nu e pacat sa faci baie, nici sa te ingrijesti...mai ales daca te plictisesti. E pacat sa mananci, sa respiri, sa iti stergi nasul?
Ziua de sabat trebuie cinstita, practic, daca te rogi, studiezi Biblia, mergi la Biserica, sau ce mai fac crestinii pentru a cinsti pe Dumnezeu, pe urma e destul sa te odihnesti. Iti umpli cada cu apa si te relaxezi, cu lumanari parfumate imprejur si ascultand Cristocentric. Nu-i pacat.
Daca faci baie de 3 ori pe zi e pacat, daca chiar nu ai incotro e tot pacat
Da,e cel mai mare păcat, dacă faci asta, vei ajunge în Iad şi vei arde. Da nu-i bai.
Eu vorbesc serios, pentru ca miza pariului pe care l-am pus e destul de mare
deviezi de la subiect, tu imi vorbesti de consecinte
Nu, din cate stiu eu. Ieri toata lumea a facut curat, azi toata lumea a facut mancare.
Bai, in Romania, mereu va fi pacat sa te speli, e intotdeauna ziua dinaintea vreunei sarbatori. Nu mai te ghida dupa stupizenii din astea din evul mediu, parul spalat e sexy!
Da. In ziua de paste trebuie sa petreci si sa te simti bine. Inainte de paste cu vreo cateva zile se spala.
A te spala pe corp nu e tot una cu a spala haine, te rog fii mai atent(a).
DianaRaluca18 întreabă: