Mie mi s-a intamplat de multe ori sa visez ca nu puteam sa ma misc si nu reuseam nici sa ma trezesc; practic vedeam exact camera asa cum era ea si mi se inchideau ochii de somn, dar in acelasi timp ma chinuiam sa ma trezesc, sa ma ridic.
Nu nu are, si mi-e mi-se intampla, e o iluzie optica
Dar daca "copilul" a ramas mai mult de 2 sec... nu prea vreau sa te sperii dar...
Pune mana si citeste o carte si eu tot zodia asta is si n-am nica ma, uitam acu cativa ani la fenomene stranii si cam atat citeste asta daca tot crezi in zodii spirite vise etc
http://www.magazinortodox.ro/despre-vise-si-vedenii-parintele-cleopa-485
Eu personal iti zic fara nici un fel de misto sa incepi sa iti spui rugaciunea seara. da unde dormeai de ai vazut copilul langa "o comoda"? ai 20 in casa sau vreun magazin de mobila? poate ai visat ca mergeai printr-un depozit de mobila si era un copil langa o comoda
S-ar putea sa ai niscaiva capacitati din astea extrasenzoriale, pe care, ciudat!, le realizezi abia dupa 1-2 ani de la manifestare. Mie asta mi se pare extrem de interesant! Parca si numele tau imi zice ceva...Nu l-am mai intalnit niciodata!