Cum poate D-zeu sa incerce sa-ti spuna ceva printr-un miros? Poate e un scons dar in orice caz, mai bine nu lua decizi pripite.
Prea tarziu. Am cumparat un set de 25 de biblii prin posta. Totul are sens acum. MS oricum.
Ce sens are?
Ai căutat sursa mirosului? Poate a murit vreo vietate in casa. Îh!
Caută bine și lasă semnele divine. Alea nu sunt chiar pentru oricine și nu sunt prezente prin mirosuri.
Nu e nici un semn divin. Dumnezeu daca vrea sa-ti transmita ceva, va face asta in asa fel incat sa intelegi asta. Mai bine cauta cauza mirosului si incearca sa o rezolvi. Doamne ajuta!
Eu zic să lași mirosurile și să te gândești la lucruri mai importante, nu crede în tradiții și basme băbești care sunt minciuni gogonate.
Mai important este să iei decizia de a-L urma pe Hristos, Cel care a murit în locul meu și al tău pe cruce. Acesta este mesajul Evangheliei, să-L urmezi pe Hristos căci doar El este Calea, adevărul și viața și nimeni nu vine la Tatăl doar prin El. Acesta este mesajul pe care Divinitatea dorește să-l înțelegi și să-L aplici în viața ta : https://moldovacrestina.md/mielul-lui-dumnezeu-care-ridica-pacatul-lumii/