| teutzu99 a întrebat:

Am o problema gravă...Sora mea vitrega a cumpărat niște cărți cu Magie Neagră si Magie Albă! In seara asta vrea sa faca ceva de acolo! Ce sa fac? Adica...mi-e frica sa stau in aceeași începere cu ea daca va face ceva....adica,daca funcționează? Nu e nimic concret! Vrea sa il cheme pe zeul aerului ca sa ii îndeplinească o dorința,dar nu stiu daca e rau sau nu! Ce stiu este ca e din cartea cu Magie Neagră! Vreau un răspuns urgent,chiar daca nu prea se încadrează in categoria asta! Vreau un răspuns bun, care sa ma ajute! Si daca ați putea sa imi dați un sfat ca sa nu imi fie frica sau ce rugaciuni sa fac as aprecia. Ofer fundaș! Multumesc anticipat! Va pup! :*

Răspuns Câştigător
| angus35 a răspuns:

Adevarul este ca ea poate sa invoce zeul aerului care sa-i indeplineasca dorinta mult visata.De fapt acel zeu al aerului este un demon care v-a prelua controlul sufletului ei.Lucrurile vor fi grave si sora ta vitrega va fi ravasita.Trebuie sa te rogi pentru ea.

11 răspunsuri:
| William a răspuns:

De unde le-a cumparat?

NOname
| NOname a răspuns:

Cât de uşor pot fi unii fraieriţi... spre fericirea portofelelor unora. Nici nu e de mirare că se strâng cozi kilometrice la pupat moaşte şi alte tâmpenii.

Felicit-o că a dat banii pe prostii şi culcă-te liniştit(ă)!

| danay72 a răspuns:

Prin magie, intra in legatura directa cu demonii.Deuteronom18:10-12

| milan9 a răspuns:

Opreste-o daca poti pentru ca isi ia asipra ei un rau care o poate urmari toata viata. Acelea nu sunt simple cuvinte ci invocari ale raului si poate chiar blesteme...

| sublime89 a răspuns:

N-ai de ce sa te temi. Nu exista niciun fel de magie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rugaciune si ceai de tei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o singura intrebare, de cat timp e interesanta de magie? Un an, doi, daca e de vreo saptamana, fi sigura ca nu sa inteleaga nimic, de acolo, si nici n-o sa aiba habar cu ce se "manaca magia".

| angus35 a răspuns:

Cati ani are sora ta vitrega? Face parte dintr-un cult satanic? Cum se numeste cartea de Magie Neagra? Da-ne mai multe detalii.Sa nu ii crezi niciodata pe oamenii astia de pe TPU care iti spun ca nu exista magie.Ei vorbesc despre niste lucruri despre care nu au habar.

| angus35 a răspuns:

Nu trebuia sa imi dai funda.

| sarah15 a răspuns:

Buna! Este foarte posibil sa functioneze, cum exista si tot felul de vrajitoare, se poate ca vrajile din cartea aia sa mearga. Am citit multe carti legate de paranormal si pot spune fara probleme ca am facut si spiritism, bine, mai mult mama mea decat eu, ca erau pe o tablita litere si mie nu mi se "misca" pendulul acela prea bine. Am vorbit cu bunicul meu(care a murit inainte de a ma naste eu) si cu unul din ghizii mei spirituali (ingeri, cum se spune la noi).Eu si inainte credeam in paranormal, dar cand am vazut cum se misca acel pendul si cum se ducea spre literele de pe tablita chiar mi s-a facut pielea de gaina! Religia ortodoxa interzice aceste lucruri pentru ca zice ca astfel comunicam direct cu diavolul. Dar nu este deloc adevarat! Adica, daca eu nu-l invoc (doamne fereste! ) nu vine! Putem comunica si cu spirite bune si cu spiritle rele. La fel ca si cu oamenii. Si prin aceasta comunicare am aflat o multime de lucruri de care nici n-aveam idee si nu m-a invatat nimeni aceste lucruri. Ar dura o vesnicie sa le scriu pe toate, dar ti-am zis asta ca sa-ti arata ca am un fel de "experienta" si multe cunostinte in legatura cu lucrurile de genul acesta. Oricum, am constatat ca "Adevarul" despre lumea de dincolo este destul de aproape de ceea ce ne zice religia ortodoxa dintre toate celelalte religii, dar exista si multe diferente. In concluzie, nu exista zei, ci doar spirite de diferite "ranguri". Spirite create de Dumnezeu si spirite create de Diavol. Asta e clar. Nu e bine sa te apuci de magii negre in niciun caz, deoarece comunici direct cu spiritle inferioare. Spune-i sorei tale ca nu e bine ce face, sa se roage la Dumnezeu daca vrea sa-i fie indeplinita "dorinta" si sa faca ea fapte bune, asa e cel mai bine. Nu e nevoie de o "rugaciune" anume. Doar incearca sa vorbesti cu Dumnezeu pur si simplu, cu cuvintele tale, ca sa te ajute in aceasta situatie si sa-ti dea cea mai buna solutie. Uneori anumite "idei" instantanee care ne vin, fie ele bune sau rele vin de la spirite(spirite inferioare si spirite superioare). Sper ca ti-am fost de ajutor, si crede-am ca tot ce zic e adevarat, chiar spiritele au zis asta.Si nu e nimic "neobisnuit", adica asa mi se parea mie la inceput, dar dupa a devenit ceva normal pentru mine.Multi care raspund aici nu spun decat ce au auzit, nu au citit carti si nici nu s-au informat cu nimic. Si mai sunt cei care nu cred. ei bine, daca nu au incercat, nu stiu si nu inteleg, poate nici eu daca nu as fi incercat nu as fi crezut cu adevarat in lumea de dincolo si adevarata existenta a lucrurilor ce trec dincolo de intelegerea noastra. Scuze ca ti-am scris atat de mult si aprieciez ca ai citit, dar nu puteau spune aceste lucruri in doua vorbe, si trebuia sa te "initiez" putin in aceasta lume ca sa iti dai seama ca nu spun tampenii. Daca ai nelamuriri, chiar te rog sa ma intrebi, nu ti-as putea scrie intr-un singur comentariu tot ce stiu, asa ca intreaba-ma; si cel mai important, crede-ma pe cuvant - zic adevarul. Am facut multe persoane sa creada in aceasta lume, persoane care poate nu ar fi facut vreodata o rugaciune, dar e bine sa credem si sa "intelegem" lumea de dincolo de acum, cat suntem in viata, si "Trecerea" (atunci cand vom muri si ne vom duce si noi acolo) va fi mult mai simpla. Sper ca ai inteles ce am incercat sa-ti explic pe aici. Multa bafta cu sora ta! Incearca sa-i explici ca nu-i va fi bine nici aici si nici in lumea de dincolo daca face lucruri de genul. Dumnezeu ne-a dat la majoritatea un "destin" pe Pamanat (nu la toti) pe care ar trebui sa-l urmam(chiar daca multi nu-l cunoastem inca, ghizii spirituali ne vor "ghida" spre el). Pacatele vor fi pedepsite, asa ca, daca sora ta vrea sa-i fie bine, sa inceteze cu lucrurile astea.Succes!

| Neymar3000 a răspuns:

Du-te la culcare.