| Pusky3 a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o intrebare.In Biblie e scris despre un om care e condamnat la viata vesnica. Poate sa mi zica cineva cum il cheama si de ce a fost condamnat? Dau si funditabatting eyelashes

9 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Nu exista viata vesnica decat in SF-uri ca Biblia. Existenta fizica a omului se duce maxim pana in 115 ani, ideile dainuie si nu trupul.My work here is done.

| DrunkenRat a răspuns:

Si uite baza mitului vampirilor...

| William a răspuns:

Pusky3 nu ai inteles tu bine, nu cred ca era vorba despre un om, ci despre om in general. Cred ca nu este potrivit sa spui '' condamnat'' la viata vesnica, pentru ca nimeni nu va disparea, toti murim odata, pe pamant ne moare trupul si sufletul nu moare, el nu poate fi ucis. Sa fii condamnat cred ca este valabl doar pentru ce ce ajung in iad, asa de rau este acolo ca mai bine ar fi fost pentru acei oameni sa nu se fi nascut vreodata. Sper ca te-am lamurit.

| Pusky3 explică (pentru William):

Nu la asta ma refeream. Poate nu m am exprimat bine.A fost "condamnat" sa traiasca si sa nu poate murii pana la a doua intoarcere a lui Iisus adica la judeecata de apoi unde va fi judecat.Mi se pare ca numele lui incepea cu "i"

| William a răspuns (pentru Pusky3):

Aaaaaa, pai de ce nu ai zis ca a fost condamnat sa traiasca doar pana la doua intoarcere a lui Iisus, o sa incerc sa aflu cine este. Daca iti amintesti unde ai citit, m-ar ajuta.

| Pusky3 explică (pentru William):

Nu am citit.Imi amintesc ca ne-a povestit profesoara de religie dar pe cand eram in generala...

| Shaoran a răspuns:

Este slabanogul pe care Hristos l-a vindecat zicand "Ia-ti patul tau si mergi, iertate iti sunt pacatele". Probabil sti pilda...
Nu se stie cum il cheama, sau cel putin nu stiu eu, si nici un biblie sau altundeva nu scrie, e posibil sa-l cunoasca Sfintii.
A fost "condamnat" deoarece, dupa ce Hristos l-a vindecat, atunci cand El a cerut gazduirea, rugandu-l pe slabanogul vindecat sa il primeasca in casa sa, slabanogul a zis "Mergi mai departe" iar Iisus i-a raspuns "Si tu sa mergi mai departe pana la a 2-a mea venire"
Nu am dat citatele exacte, ci o forma prescurtata, dar intelesul e acelasi.

| Alexandrelu a răspuns:

Ilie?

| Alexandrelu a răspuns:

Sigur Sfântul Proroc Ilie Testviteanul. FUNDA TE ROG.