Daca mergi cu crucea in mana pe strada exista sanse mari sa fii catalogat drept nebun.
Religiousil.
http://youtu.be/8fox4KabGGE
Cred că l-ai luat deja.
Dacă vrei să fii şi mai dus(ă), trebuie doar să-ţi măreşti doza.
Pai s-ar parea ca nu prea vrei, de vrme ce tipi pe aici. daca ai vrea, ai face si ai tace nu ai striga in gura mare cine esti si ce ai vrea sa ajungi.si apoi nu trebuie sa fii ca el, ci ca tine, si tu sa faci ceia ce este scris.fii bun.fii bland, fii credincios, fii respectuos cu ceilalti, cu tine insuti, cu cele sfinte.si mai ales respecta-ti parintii.e pacat ca esti animat de dorinte frumoase, dar nu si de fapte.ia incearca ca eu am fost asa, si m-am schimbat dar nu singur. Iisus Hristos este un bland si bun invatator.
Da! Cine nu vrea?! Ai auzit de Sfintii Nebuni pentru Hristos? Este o sansa din milioane sa fie si el asa, asta daca e ortodox, caci doar Ortodoxia a dat astfel de sfinti. E foarte grea acesta Cruce, si nu o da Dumnezeu orsicui! Citeste Viata Sfantului Andrei cel nebun pentru Hristos! O sa iti placa! Ai metanoia, cel putin inceputul! Daca vrei sa vorbesti mai multe, da-mi mesaj! Tata e preot, iar eu, de cand sunt mic, tot cu carti teologice si icoane dupa mine... si cu caruta de pacate! Deci, stiu cate ceva, putin de tot, mult pre putin, neindeajuns mantuirii, din intreaga mistica si teologie nedespartita a Dreptmaritoarei si Sfintei Biderici Ortodoxe de Rasarit! Pana data viitoare... Doamne ajuta!
"Dreptmaritoarei" - exista asemenea ororitate de cuvant sau mai nou crestinii inventeaza? Omul mai sus descria un nebun si voi il indemnati sa fie ca ala? Fugi de nebunia religioasa ca e mai rea ca orice fundamentalism.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: