| Antonescu_Constantin_1991 a întrebat:

Am visat ceva noaptea trecuta.
Se facea ca venise dupa mine... Cine nici eu nu stiu, decat ca venise.
M-a intrebat numele i-am raspuns si mi-a zis sa-l urmez!
Categoric am refuzat si am incercat sa fug.
Ei de aici incep lucrurile mai ciudate!
A inceput prin a-mi arata propria mea viata! De cand eram un bebelus pana la ultimul rau facut cuiva! Pe care l-am "si simtit"
Sa prezentat cu un nume ciudat tot ce imi amintesc era crva de genul Ca nu mai stiu...
Practic o vedeam pe mama cand se chinuia sa ma nasca il auzeam pe nasul meu de Botez cum strigau pe acolo! Si la un momendat din gura mamei au iesit paianjeni...
Am.reusit oarecum sa fug tot visul si in sfarsit sa fiu trezit de sotia mea!
Numai ca am ramas cu o durere de cap ingrozitoare!
Va rog ajutati-ma cu un sfat!

6 răspunsuri:
| Scarbo a răspuns:

Doar un vis, treci mai departe.

| danay72 a răspuns:

E doar un vis. Nu înseamnă nimic. Visele apar din mulțimea gândurilor.

| xerxes1 a răspuns (pentru danay72):

Nici tabla inmultirii nu inseamna nimic pentru un cimpanzeu.
Visele sunt mesaje ale subconstientului care intotdeauna inseamna ceva.
Cartea voastra pe care o numiti Biblie este falsa in totalitate si o poti arunca linistita la gunoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele sunt create de creierul tau in fiecae noapte. Aceste se prezinta cu intamplari din viata noastra, la care iau parte oamenii pe care ii vedem in cursul zilelor.

| Kanpeki a răspuns:

E doar un vis. Poate treci printr-o faza mai neplacuta dar va trece. Gandeste pozitiv.

| ania a răspuns:

Refectă adevărul că la sfîrsitul vieții fiecare vom fi nevoiti să urmăm pe cel căruia i-am dat drepturi peste viața noastră. Cred că visul venea de la cel rău care voia să te sperie, să te descurajeze și să te amăgească ce păcatele tale te condamnă, că nu ai săcpare. Pe de altă parte cred că Dumnezeu a pemis să ai acest vis tocmai pentru a de decide să faci ceva, ca să nu ajungi la sfârșitul vieții să fii nevoită să-l urmezi pe satan. El vrea să-
i dăruiești sufletul Lui, să -ți mărturiești toate păcatele pentru a fi șterse și a nu mai sta ca o mărturie împotriva ta, să primești iertarea pe care Mântuitorul Hristos a câștiga-o cu prețul sacrificiului propriei sale vieți pământești, să trăiești pentru El, pentru ca momentul morții să fie doar continuarea relație cu El de Părinte-copil adoptat pentru eternitate.