| PetrusEmanuelMihai a întrebat:

as dori sa aflu un raspuns la o intrebare.

Se spune in biblie ca viata ne este data de Dumnezeu pe pamant sub imprumut daca tot ne vrea sufletul innapoi de ce ne mai trimite pe pamant sa traim?

10 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Cică să ne purificăm sufletul.Real asta e o denaturare din ocult a scopului omului pe pământ.Această denaturare se referă la faptul că omul e pe pământ în acest corp limitat la 5 simțuri cu scopul de a evolua spiritual, prin autodepășirea prin orice mijloace disponibile lui a celor 5 simțuri, iar prin aceasta acțiune evoluând spiritual până la perfecțiune.

| xerxes1 a răspuns:

Pentru acelasi motiv pentru care suntem trimisi la scoala.

| Steregoi a răspuns:

Omul a fost creat sa traiasca pe Pamant. Cine te-a mintit ca Dumnezeu ia suflete in cer sau ca omul are un suflet nemuritor?

| Mircea08 a răspuns:

Asa sunt facute lucrurile! Trebuie sa existe mai intai samanta de grau care traieste pana este pusa in pamant. Putem spune ca viata ei nu se termina odata cu putrezirea partii materiale din care e facuta samanta, deoarece acea viata se transfera la o alta forma a fiintei care se numeste planta si care e complet diferita ca forma fizica de samanta. Acea planta nu ar exista daca nu ar fi fost mai intai samanta. Asa si noi, daca nu existam pe pamant nu are cine sa se duca in imparatia cerurilor despre care nu stim nimic asa cum samanta nu stie in ce se transforma.
Nu am auzit ca Dumnezeu ar da ceva cu imprumut.

| PetrusEmanuelMihai explică (pentru Mircea08):

Se zice ca pe pamant traim pana cand Dumnezeu ne vrea innapoi la asta m-am referit cand am zis de imprumut, ca nu ne lasa pe vecie pe
pamant.

| iurii75 a răspuns (pentru PetrusEmanuelMihai):

" Dumnezeu ne vrea innapoi la asta m-am referit cand am zis de imprumut, ca nu ne lasa pe vecie pe
pamant." - Adam a avut perspectiva de a trăi veșnic pe pământ. A pierdut-o și a murit din cauza neascultării. Din acest motiv a venit Isus să-și dea viața ca răscumpărare - să putem obține viața veșnică pe un pământ paradiziac, lucru pierdut din cauza lui Adam.

| NGheorghe a răspuns:

Până una alta, tu și restul ați ajuns pe pământ pentru ca v-au născut mămicile voastre... deci teoria "trimisului " intr-o expediție sau misiune este pură manipulare, sper sa nu stai toată viața holbandu-te la un popă.

| Alfred0703 a răspuns:

Ii roborul mare.

| AnonImOO000 a răspuns:

Pentru un motiv foarte simplu, Dumnezeu ne-a trimis aici sa alegem, binele sau raul, Dumnezeu a dat fiecaruia o vointa libera si nu ia pe nimeni cu sila in rai. Daca ai ales sa fii copilul lui prin acceptarea lui Hristos, datoria ta pe acest pamant este sa le spui si altora despre Hristos, pentru ca sa fie si ei mantuiti si sa mearga la tatal care ii asteapta cu bratele deschise, si pe tine te cheama si te iubeste, vino la El, pentru El ai un mare pret si o mare valoare, El este profund preocupat de tine, te cunoaste, iti stie toate caile ''iti stiu pana si numarul firelor de par'' Nu poti face nimic ca sa micsorezi dragostea Lui pentru tine. El te asteapta cu dragoste. Dumnezeu te asteapta cu bratele deschise si nu te condamna, ci din potriva, vrea sa te salveze din starea de pacat si de lucrurile care nu au ce cauta in viata ta. Din momentul in care ti-ai pus increderea in fiul Lui, Hristos vine in viata ta si devine tovarasul tau de calatorie, merge cu tine prin aceasta viata si nu te va parasi niciodat ''nicidecum n-am sa te las cu nici un chip nu te voi parasi'' Dumnezeu te iubeste si te accepta asa cum esti tu, nu trebuie sa te schimbi si apoi sa vii la El, te va primi asa cum esti tu, pentru ca esti copilul lui. Dumnezeu iti vorbeste si prin alti oameni, prin vorbele sau prin faptele lor, vezi brusc ca cineva te imbratiseaza, isi pune bratele in jurul tau si iti spune ''vreau sa stii ca voi fi langa tine in toate momentele, voi fi cu tine si la bine si la greu, te poti baza pe mine'' cam asa ceva ar spune Dumnezeu, cand dormi El sta la apul tau si te vecheaza cu drag, nu esti niciodata singur. Daca vrei sa fii fiul lui trebuie sa iti pui increderea in El, printr-o rugaciune simpla care suna cam asa ''''Doamne isuse am pacatuit impotriva ta, a vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca tu esti fiul lui dumnezeu, si te primesc pe tine ca mantuitor personal si ca domn al vietii mele, imi predau viata tie''
din acest moment duhul sfant vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, si nu vei mai fi despartit niciodata de dragostea, iubirea, caldura, grija tatalui ceresc'' cand vei alege sa fii fiul lui, toate pacatele tale sunt sterse, ai puterea invierii lui Hristos in tine si vei fi pentru totdeauna fiul Lui Dumnezeu

| PreaDistinsul a răspuns:

Ca sa vada daca il alegi pe El sau pe Mamona.