anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa intreb daca nu stie cineva in Cluj o biserica sau o manastire unde se fac slujbe de dezlegare de blestem. FUNDA! big grin

Răspuns Câştigător
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

In toate bisericile si manastirile sunt preoti care citesc rugaciuni de dezlegare, chiar daca ai fost la vrajitoare, intai te spovedesti si ti se citeste ceea ce doresti

5 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Parcă nu erau biblice blestemele, iar ca şi credincioşi nu ar trebui să credem în ele!
Dar se pare că la "dreapta credinţă" se fac şi "dezlegări" în bisericăhee hee
Interesant!

| milan9 a răspuns:

Cea mai puternica rugaciune a Bisericii este Sfânta Liturghie.

| milan9 a răspuns:

Orice rugaciune (dialog cu Dumnezeu) este foarte importanta.
Exista studii stiintifice care au scos în evidenţă puterea rugăciunii.

- Un astfel de studiu a fost publicat într-o prestigioasă revistă de medicină.

Tinerea sub observatie a starii de sanatate a două grupe de pacienti cu diferite afecţiuni a pus în evidenţă importanţa rugăciunii în felul următor:

- S-a scos din calcul efectul placebo prin faptul că nici un pacient nu a ştiut de acest experiment. În mod secret pentru grupa de pacienţi "A" s-au făcut mai multe rugăciuni pentru vindecare.

- Pentru grupa de pacienţi "B" în schimb, lucrurile au decurs în mod obişnuit, fără ruăgăciuni speciale.

- În urma confruntării rezultatelor s-a putut observa faptul că în cazul grupei de pacienţi "A", gradul proceselor de vindecare a fost copleşitor mai mare decât în celălalt caz, "B".

| asmorendy a răspuns:

Biserica mare. Dar ppoti apela si la persoane care stiu sa faca deslegari. Blestemul e real sau e doar o ipoteza in urma mai multor intampari. Poate te pot eu ajuta daca imi dai detalii despre blestem.

| bejan3 a răspuns:

Du-te la Prislop la mormantul lui Arsenie Boca, judetul Hunedoara