Din pacate suntem responsabili pentru libertatea noastra...
Prin aceasta, noi singuri ne vom contura propria fericire sau, nefericire… Nu va fi altcineva vinovat.
Dacă Dumnezeu este văzut ca "Sursă" a existenţei noastre, "Dăruitorul" vieţii, iar viaţa noastră ca "dar" ar fi văzută doar ca o temporară "lumânare" aprinsă, există tentaţia pentru unii oameni să se folosească de libertate pentru a fi total "independenţi", pentru a se separa de Creator, de un "Părinte ceresc"...
Ori, dacă Dumnezeu nu este acceptat a fi prea "impunător" şi "justiţiar", nu este acceptat ca El să penalizeze folosirea greşită a libertăţii de către om, de ce ar pretinde cineva că El ar trebui obligat să "aducă înapoi" în zona de siguranţă şi de fericire (apropierea de "Sursă") pe cel care singur a optat, arogant şi sigur pe el, pentru "debranşare", pentru îndepărtare, şi pentru ignoranţă faţă de El?
Buna! Fara suparare dar cred ca diavolul nu e interesat sa iti cumpere sufletul pentru ca el are deja control asupra ta.Incearca sa fi mai realist. Munceste pentru ceea ce iti doresti nu astepta nimic pe gratis.Bafta!
De ce crezi asta? pentru ca in poza aia par mic nu? uita-te pe facebook-ul meu sa vezi cu-m arat https://www.facebook.com/cosmin.cochior deci nu vreau sa muncesc...fac fotbal dar vreau sa fiu sigur ca imi va iesi cu cariera
Atunci exerseaza mai mult, ca sa devii cel mai bun. Fara munca, nici rasplata!
Tu faci o gluma proasta, dar din pacate este posibil ca omul să se încrânceneze pe o poziţie a răului. Pericolul cel mai mare este atunci cand el păstreaza în mod continuu calea "îndepărtării" de Sursa Vietii.
Dacă vedem exemplul "duhurilor răutăţii" care nu intenţionează să se întoarcă din calea lor rea… înţelegem că din păcate este posibilă şi omului această experienţă a "încleştării" în ură faţă de semeni, faţă de Creatorul său…
Crede-ma vreau sa ma lepad de Dumnezeu Crede-ma de mult timp cred in Satan
Sigur ca se poate.
Termini scoala, eventual o facultate.Cu putin noroc gasesti de munca.Vei avea bani.
Dezvolti o afacere, sa zicem imobiliare, ca tot se cauta.
Sau pompe funebre ca suntem la,, religie'' Astia castiga bani.
Sau din selectarea gunoiului
Fara munca nu vei avea sanse!
Eu am intrebat cum imi vand sufletul nu cum imi fac rost de job. am si zis fac fotbal dar vreau sa stiu ca am cariera asugurata,,,, de asta vreau sa imi vand sufletul :3
NU exista asa ceva sa-ti intre bine in cap!
E ca ai scrie lui Mos Craciun!
Dar Illuminati ei sunt reali adica si ei si-au vandut sufletul... si multe alte vedete din Romania. vreau sa fiu mason sau ceva de genu
Extraordinar, in fiecare zi apare cate un mucos care vrea sa-si vanda sufletul. Ce e ala "suflet" mai Cosmine? Dar "Satan", ce este ala, cine-i? Lumineaza-ma si pe mine, ca tu esti destept foc!
Daca sunt oameni in toata firea care cred in povesti(da, sunt doar povesti!) si gandesc de tot rahatul, pe langa... si degeaba, trebuie sa-i copiezi? Daca unii oamenii mananca rahat, nu doar ca(vrei sa) mananci si tu, tu vrei sa-i si intreci.
"Satan" e doar un rahat, produsul imaginatiei, produsul unei erori in gandire, e un aspect care-i limiteaza si conditioneaza gandirea omului, e gunoi.
Am citit ceva de genul asta.
Dar tot acolo scrie ca mai toti au sfarsit in mod tragic ( boli, accidente...)
REPET. Prin prin munca vei reusi!
Pai exact asa vei murii daca faci pactul cu illuminati... printr-un accident :3
Eu zic sa te faci om de treaba sa pui mina pe carte si sa nu mai fugi de scoala
Acum este la moda pe aici prin ograda "Scoala dauneaza grav sanatatii "
Intrebarea ta,,,,,, nu are ce cauta aici, mai bine incercai la trivia/amuzament
Au mai fost inca cativa pustani, numai aici pe site, care intrebau cum sa isi vanda sufletul diavolului. Toti la fel de tineri si de naivi. Aveti impresia ca Diavolul face talcioc? Cutreiera ebay-ul in cautare de chilipiruri? Cine ce suflet a mai pus la vanzare? Ce mai ai de oferit, cand ti-ai facut sufletul cadou? Nu stiu cum e Diavolul si daca e, dar nu mi-l pot imagina bleg. Daca vrea sufletul cuiva, sigur il cauta el, si asta pentru ca simte ca are ceva de obtinut. Un pustan care nu a facut nimic in viata, naiv, care se pune singur la mezat, nu ar stimula interesul Diavolului sau al masonilor. Daca tot mergi la piata, asigura-te ca ai ceva de vandut, nu te du cu pupaza, ca te faci de ras.
)) Toti vreti sa va vindeti sufletul, sufletul acela care credeti ca ramane dupa moartea trupului, candva, daca se poate in viitorul foarte indepartat.
Pe Tocmai.ro e o oferta cu vanzare-cumparare pe loc.
Ai fi dispus sa mori maine?
Du-te si joaca fotbal copilas.
Trebuie mai intai sa-l scoti si sa-l prezinti satanei.sa vada ce primeste. apoi sa ti-l bagi in c.r sa vezi daca-i place la intunerec. apoi vei merge si-l vei invoca pe stapanatu, gatuind o mata la rascruce de vanturi.citeste cartea intai[LA RASCRUCE DE VANTURI} si acolo vei scrie intalegerea pe care o vei semna doar tu, cu sangele tau luat din destu cel mare de la picciorul cel mic, dupa ce vei intra intr-un cec facut cu pipi personal.vezi pisica sa fie vie totusi dupa ce ai gatuit-o, semn ca satan a intrat in ea.in rest te mai invata dansul.vei capata puteri mari.vei trage fulgere cu cu.ul, vei putea manca broaste, vei gandi si se va indeplini intocmai dar nu la timp.
Foarte tare Tu chiar crezi aiurelile alea, ca daca-ti vinzi sufletul o sa ai nu stiu ce averi?! E doar un mod de-a vorbi, dragul meu. Cand spunem asta, ne referim la faptul ca omul a devenit sclavul banului si nu mai poate judeca limpede. Nicidecum la chestii cu conotatii supranaturale. Si ca sa fac o glumita, guvernantii nostri in mod sigur sunt pe lista lui Satan
Ai vazut prea multe desene animate filme seriale in care apar subiectul sa iti vinzi sufletul diavolului
Nu ai de ce să faci așa ceva, gândește-te că vei suferi o eternitate, și ceea ce îți oferă Diavolul este trecător, „doar de o clipă" în schimb dacă rămâi lângă Dumnezeu vei fi fericit și vei avea tot ce îți doreste sufletul o eternitate, gândește-te că doar Dummezeu te iubește cu adevărat, El și-a dat viața pentru tine și nu a cerut nimic în schimb, în schimb Diavolul îți cere sufletul în schimb pentru o „fericire" de o secundă, Diavolul nu și-ar da viața pentru tine, Dumnezeu nu îți dă întotdeauna ceea ce îți dorești pentru că banii și puterea nu te fac cu adevărat fericit în sufletul tău, să știi că dacă crezi în sacrificiul Lui Iisus, și recunoști că El a murit pentru tine și Îl accepți ca mântuitor al tău Dumnezeu te va primi în Împărăția sa unde vei fi fericit o eternitate, să știi că dacă îi ceri prin rugăciuni sincere ceea ce îți dorești El îți va da, dacă consideră că îți „trebuie acelea" cu adevărat, încă o dovadă că Dumnezeu te iubește este că și dacă ți-ai vinde sufletul, Dumnezeu te-ar ierta și te-ar primi înapoi oricând dacă te căiești (adică îți pare rău pentru ce ai făcut) și îți ceri iertare prin rugăciune mergând la un dihovnic sau la Biserică, crezi că Diavolul ar face atâtea pentru tine chiar dacă l-ai „trăda", eu cred că nu, Dumnezeu îți oferă o eternitate de fericire chiar dacă mai greșești fără să îți ceară nimic în schimb, iar Diavolul îți oferă o secundă de fericire cu un „preț enorm"!
Nu ai de ce să faci așa ceva, gândește-te că vei suferi o eternitate, și ceea ce îți oferă Diavolul este trecător, „doar de o clipă" în schimb dacă rămâi lângă Dumnezeu vei fi fericit și vei avea tot ce îți doreste sufletul o eternitate, gândește-te că doar Dummezeu te iubește cu adevărat, El și-a dat viața pentru tine și nu a cerut nimic în schimb, în schimb Diavolul îți cere sufletul în schimb pentru o „fericire" de o secundă, Diavolul nu și-ar da viața pentru tine, Dumnezeu nu îți dă întotdeauna ceea ce îți dorești pentru că banii și puterea nu te fac cu adevărat fericit în sufletul tău, să știi că dacă crezi în sacrificiul Lui Iisus, și recunoști că El a murit pentru tine și Îl accepți ca mântuitor al tău Dumnezeu te va primi în Împărăția sa unde vei fi fericit o eternitate, să știi că dacă îi ceri prin rugăciuni sincere ceea ce îți dorești El îți va da, dacă consideră că îți „trebuie acelea" cu adevărat, încă o dovadă că Dumnezeu te iubește este că și dacă ți-ai vinde sufletul, Dumnezeu te-ar ierta și te-ar primi înapoi oricând dacă te căiești (adică îți pare rău pentru ce ai făcut) și îți ceri iertare prin rugăciune mergând la un dihovnic sau la Biserică, crezi că Diavolul ar face atâtea pentru tine chiar dacă l-ai „trăda", eu cred că nu, Dumnezeu îți oferă o eternitate de fericire chiar dacă mai greșești fără să îți ceară nimic în schimb, iar Diavolul îți oferă o secundă de fericire cu un „preț enorm"!
kaynmaincallme întreabă: