| RalekSchweitzer a întrebat:

As vrea sa va zic mai multe despre mine. Astazi am simtit nevoia sa povestesc cuiva despre ceea ce eu simt. De fiecare data cand ma duc afara si chiar cand ascult ploaia sau vantul sau chiar si atunci cand privesc o imagine frumoasa Sau un film; simt ca ma aflu acolo in imagine, in film. Cand aud vantul chiar daca nu sunt afara il simt de parca ar fi aici langa mine, de parca chiar as fi afara. Chiar daca nu sunt acolo. Fiecare sunet, imagine, culoare imi da un anumit sentiment. Este de parca as simtii fiecare atingere sau presiune fiecarui obiect, fiecarui fenomen, fiecarei fiinte. Este un sentiment foarte placut. sentiment care putini il mai simt astazi, sentimentul ca natura iti este prieten si fiecare obiect si fiinta este insufletita. Ce parere aveti? voi simtiti acelasi lucru cand va uitati la o imagine sau la un film (acel sentiment ca sunteti in film) sau cand va uitati la natura (acel sentiment ca natura iti este prieten)? Fara raspunsuri jignitoare. Vreau o conversatie normala si prieteneasca. Multumesc pentru intelegere.

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

Foarte frumos ca simti asa, dar de unde stii ca... "sentiment foarte placut. sentiment care putini il mai simt astazi, sentimentul ca natura iti este prieten si fiecare obiect si fiinta este insufletita"?
Fiecare simte in felul lui apropierea de natura, poate tu esti o persoana mai sensibila si te transpui mai mult. E ok, dar sa nu pierzi contactul cu realitatea happy

1 răspuns:
| mihaibrasov a răspuns:

E frumos sa te simti integrat in mediul inconjurator, dar ai grija sa nu te identifici cu el.