Ai auzit ceva. Ok. Toti auzim cate ceva uneori. Unii, ca tine, inchid ochii si habar n-au ce au auzit si apoi dau vina pe tot felul de cauze care mai de care mai fanteziste. Altii, deschid ochii si se uita sa vada ce e sau, daca nu observa imediat cauza zgomotului o cauta si o identifica. Intotdeauna sursa zgomotului e una explicabila si naturala, sa-i zic asa. Asa ca, data viitoare cand mai auzi cate ceva, mergi si vezi ce e, alta data mergi din nou si tot asa de cateva ori. O sa constati ca nu e nimic de speriat, iar apoi nici nu o sa te mai chinui sa vezi ce e pentru ca experienta iti spune ca nu ai de ce te stresa. dar trebuie sa vrei sa vezi, daca stai cu ochii inchisi si iti pui patura in cap, de unde sa stii ce produce zgomotul ala? Si asa ajungi sa crezi tot felul de chestii...
Evident ca heavy metal-ul nu are legatura cu zgomotele alea. Si nici cu demoni imaginari sau alte tampenii din tot felul de legenda.
E bine sa fi atenta, pentru ca unele stiluri de muzica au legatura cu demonii, iar ei pot avea o mare influenta.
Stiu asta... oricum, dupa cum am mai zis, nu pare sa ma afecteze. plus ca acum ascult trupe gen Three Days Grace, Bring me the horizon. Astea nu sunt prea metal (bring me the horizon era inainte dar au un album recent mai soft)
Am inteles. Oricum, fii atenta sa nu ai in casa lucruri care au legatura cu spiritismul.O zi frumoasa sa ai.
Cu ea in gura, sunt convinsa de asta.
Si eu fac asta, dupa care inghit...in sec de frica.
Cu limba in gura
Sa nu-ti fie frica, domnul are grija de tot.
Exact, multumesc
"Daca te-ascunzi de-un demon o viata intreaga, ai sa-i simti in ceafa pasii.", asta in caz ca nu aveai "Sleep paralysis".
Nu aveam sleep paralysis
Eu cerd ca ti s-a parut, dar dacă ti se pare mai sigur poti sfinti casa...deasemenea ti-aș recomanda să nu mai asculți heavy metal.Pentru a te linisti, pune o icoană lîngă pat, vorbeste cu un preot în privinta aceasta.
Multumesc de sfat! Am vorbit cu preotul despre metal si a zis ca trebuie sa ma las de genul asta de muzica si incerc dar e greu, nu cred ca mi s-a parut ca aud pasii, erah foarte clari
Da, lasa-te de metal! Nu ti-au zis mami si tati? Metalul, rock-ul, sunt pentru satanisti! Asculta manele, draga mea, te asigur ca nu vei mai pati nimic.
Pai parintii mi-au spus asta , dar nu e deloc ok sa judeci o persoana in acest fel doar pentru ca asculta rock sau metal. unii spun ca are influente proaste dar eu ma simt la fel ca si inainte de a incepe sa ascult si nu ma afecteaza cu nimic. idk