Numai Dumnezeu are puterea de a cunoaste si a revela viitorul. Ma indoiesc ca Nostradamus avea ceva de-a face cu Dumnezeu.
Pai oamenii au interpretat catrenele alea dupa cum le-a venit mai bine ca sa gaseasca oaresice asemanari cu ce s-a intamplat. Bine a zis Zartbitter e ca ghicitul in cafea; ma uit in ceasca si cu cat ma chiorasc mai tare, o sa vad sigur ceea ce mi-am pus in minte sa vad pana la urma. Asa si cu astea, in atatea variante pot sa le interpretez, ca sigur o sa se potriveasca cu ceva pana la urma. Si apoi, numai Dumnezeu stie viitorul.
Nu,de fapt, nu chiar-de fapt ce a spus el era perfect real în acel moment-și cum istoria se repeta...e foarte interesant de altfel, o lecție de(spre) istorie cum rar întâlnești.
Desigur nu e singurul;)) și Shakespeare a scris despre Oceanul care avansează pe tărâmul uscat și despre turnurile care sunt făcute una cu pământul.Ghinionul lui, că și-a numit poeziile Sonete, nu Profeții-ar fi fost mult mai cunoscut;))
http://www.youtube.com/watch?v=r0Q9-lYdxEY
Nostradamus nu era profet, prezicator, vrajitor sau mai stiu eu ce.Era doar un astronom stralucit care se baza pe matematica si astronomie atunci cand "prezicea" anumite chestii.
Cu siguranță, da, au fost simple coincidențe. Citește și tu dintre ele și ai să te lămurești. Le poți interpreta în atâtea variante încât orice s-ar fi întâmplat ar fi existat o „prezicere" pentru situația aceea.
E cam la fel și cu ghicitoarele în cărți sau cafea sau altele :-)
Eu nu cred ca tot ceea ce a prezis e coincidenta atunci inseamna ca nu stiti despre ce vb.Era un om normal insa avea posibilitatea de a folosi mult mai mult la % din creier decat noi astfel a prezis ce a prezis
Prezicerile lui sunt foarte vagi si pot fi interpretate in mai multe feluri deci exista sansa sa fie simple coincidente.
anonim_4396 întreabă:
modestul întreabă: