| CinevaAnonimă a întrebat:

Ce parere aveti despre oamenii care sunt crestini doar cu numele, dar atunci cand sunt in preajma unui preot incearca sa para cit mai credinciosi?

Răspuns Câştigător
| danut a răspuns:

Nu este menirea noastra sa judecam relatile unui om cu Dumnezeu, aceasta sa o lasam in seama Creatorului.

8 răspunsuri:
| UnBroken2016 a răspuns:

Doar ce ai descris 98% din religiosii de pe planeta laughing.

| Mayhem666 a răspuns:

Ce parere sa am? Nu am nici o parere. Nimeni nu este in stare sa judece pe nimeni. Fiecare face ce doreste. Eu cand sunt in preajma unui preot nu ma prefac, ca sunt credincios, ci incerc sa evit o discutie despre religie pe cat mai mult posibil. Ghinionul meu este ca fratele mai mic al bunicului meu este preot, iar atunci cand ne viziteaza il evit pe cat de mult pot, ca el nu stie ca sunt ateu, si nu vreau o morala din partea lui, norocul meu este ca nu ne viziteaza prea des.

| VelaJohnny a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana, tata nu e ipocrit, dar cand sta de vorba cu persoane religioase are un vocabular mai religios sa zic asa, dar in rest nu prea are treaba cu religia. Bun, unii sunt ipocriti, dar nu toti.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Pai asa sunt toti crestini doar cu numele

| ania a răspuns:

Că cei care se consideră total neipocriți trăiesc în autoînșelare.

| Divy a răspuns:

Toți încercăm uni în fața preotului, alții în fața noastră. De obicei acele persoane caută sprijin și înțelegere, au nevoie de ajutor pentru a depăși problemele ce le întâmpină.
Nimeni nu e perfect, dar toți am vrea să atingem puțin din perfecțiune.

| danay72 a răspuns:

Nu sunt creștini autentici. Dumnezeu dorește sa fim sinceri atât cu noi înșine cat și cu El.