„religia" mea se bazează pe o singură regulă:
-Am o singură viață nu o să mi-o pierd cu reguli tâmpite și povești.
„Învăţătorule, care este cea mai mare poruncă din Lege?"
Isus i-a răspuns: „Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău."
Aceasta este cea dintâi şi cea mai mare poruncă.
Iar a doua, asemenea ei, este: „Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi."
În aceste două porunci se cuprinde toată Legea şi Prorocii."
* Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun şi dintr-o credinţă neprefăcută. - 1 Timotei 1:5
Amin pavel omora evrei fara nr i iubrea prea mult
Si apropo, ref la ce ai sp u, tata nu are nici o obligatie sa isi dea fata unui barbat care a violat-o! Deci nu ti-ai facut bine planul si eu totusi, vreau raspuns ref la intrebarea mea, nu alte chestii
Pai asa scrie in biblie unde stai sa pun voia domnului in aplicare
N-am citit toata biblia noastra(a ortodoxilor)dar eu stiam ca la religia mea nu se aplica asa ceva, insa tot ce se poate sa fie si adevarat, pana nu ma informez exact nu contrazic pe nimeni cu nimic, insa de dragul tau am sa o citesc toata si daca e asa cum zice Dumnezeu ma iarta daca refuz
In vechiu testament scrie la gomora si sadoma citeste e important mai ales pentru mine apropo tu esti in avatar?
Aha, mersi ca mi-ai spus. Nu stiu daca are as importanta dar...da, poza este facuta la o sedinta foto!
Esti frmuoasa fluturas mas risca cu tine
I vorba aia, pe cat de frumoasa, pe atat de periculoasa. Iti dau un sfat despre mine, stai in banca ta ca nu stii ceea ce vrei
Sa te iau de nevasta asta vreau
Nu poti sa iei pe cineva de sotie daca nu sti nici macar numele ei, sau varsta... si eu habar n-am nimic despre u, ca de ex, tu esti cel din avut?
E idolu meu cum te cheama
Loredana, u? si cati ani ai?
Loredana frumos nume de unde esti? 22 ma numesc ray
Din Timisoara, u? Dar am sa iti specific ceva... sunt logodita, fac pregatiri de nunta deci nu-s disponibila...
Tu esti de pe fakebok?
Nu, asta ii al lu sor`mea, al meu ii altul...
Amandoua sunteti frumoase ce esti ortodoxa?
Un tata poate da fiica unui care a violat-o numai daca vrea daca nu cel care a violat-o este obligat sa ii plateasca tatlui fetei o suna de bani ca zestre, asta e legea Vechiului Testament deci nu mai e valabila si apropo de ce nu iti cauti o fata in lumea reala, poate pentru ca acolo nu poti cuceri una?
Acelas povesti sf dar spuse alcumva flutras eu zic sa asculti muzica sa manci ciocolata lasa tu sf astea hai sasi zic ceva frumos daca te violez portivit biblei taikatu e obligat sa mi te dea ce zici
Ba doamne fereste, dati peste gura mersi oricum d sfaturi, si mda, mananc multa ciocolata
De ce minti ca esti tu in poza? Fotografia apartine lui Aishwarya Rai, o actrita indianca.
https://hdphotos-4u.blogspot.com/......nnual.html
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: