Dumnezeu te poate ajuta ca sa reusesti. Pe situl jw.org poti gasi unele articole utile la sectiunea adolescenti.
Credinta iti da putere datorita fricii de iad.
Este la fel ca si baubau la copii.
Ti-am zis ca daca iti plac baietii aia care canta k-pop nu esti gay, aia sunt mai feminini decat fetele.
Ti-ai directionat corect afectivitatea, si rugaciunea te-a ajutat sa-ti clarifici aceasta problema...
Se pare ca ai considerat homosexualitatea un lucru rau. Daca e un lucru rau, atunci de ce ti-a dat-o d-zeu in primul rand? Doar ca sa aiba ocazia sa te vada ca te umilesti in fata lui rugandu-te in genunchi sa te faca "normal"? Cam bolnav psihic zeul asta. Isi iubeste creatia enorm, intr-adevar.
Bravo, ai inventat un leac impotriva homosexualitatii. Nu stiu altii cum sunt dar eu iti prevad un viitor stralucit.
Tu Maxim ai stat mult la T\A deci nu pot sa-mi dau seama daca intrebarea e de pamflet sau nu.
Pe bune...M-am uitat prin intrebarile tale si esti clasa a IX-a sau a X-a.Cum poti sustine ca esti clar si irevocabil homosexual, bisexual sau heterosexual?
Esti adolescent.E normal sa nu iti identifici orientarea sexuala asa cum trebuie. Poate viitorul tau va fi impartit cu o fata, poate cu un baiat.Important e sa fii tu insuti si sa fii fericit.
Sincere felicitari, si eu incerc sa fac asta dar nu prea imi iese...
M-ar ajuta foarte mult daca mi-ai da niste sfaturi.
Imi poti da un id de mess si te pot ajuta!
DeProfundis99 întreabă: