Dumnezeu asculta rugaciunile copiilor sai, tot ce trebuie sa faci este sa ii spui ca unui tata, caci El te iubeste si o iubeste si pe mama ta, roaga-te Lui cu bucurie, El este tata, si te iubeste, isi va asculta copilul, roaga-te cu propriile cuvinte, spune-i Domnului tot ce te apasa, El nu sta nepasator, Spune-i si Lui Dumnezeu in rugaciune problema asta si El iti va da un raspuns, El vrea sa auda negazul nostru. noi crestinii nu avem doar un Dumnezeu, ci un tata iubitor, un prieten apropiat care ne iubeste si si-a dat viata pentru noi pe cruce acum 2000 de ani. Un prieten care ne iubeste, care se ingrijeste de noi, care ne accepta cu dragoste fara sa ne critice, care ne slujeste in fiecare zi, care isi exprima dragostea in multe feluri fata de noi. Isus este un prieten care ne asculta cand venim la El cu problemele noastre cele mai personale, care ne da rezolvare ca prin minune. Dumnezeu este un tat iubitor caruia ii pasa foarte mult de tine. tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune simpla ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.
Deci.Daca ai un cancer, trebuie sa te rogi la zei sa te vindece, fara sa mergi la doctor?
Nu, rugaciunea catre Dumnezeu ajuta mult, dar trebuie sa mergi la doctor. Preotii recomanda ca inaintea mergerii la doctor sa te rogi. Nu scrie nicaieri in biblie sa nu mergi la doctor.
Serios? Prima data sa te rogi? De exemplu. Daca ai apendicita, stai sa te rogi si dupa te duci la doctor?
Sa iti dau un exemplu real. Un chirurg american, avea pe halat inscriptionat semnul intrebarii, si toti pacientii care urmau sa fie operati de el il intrebau, ''ce este cu semnul acela pe halat, domnule doctor?'' iar el le raspundea, ''daca operatia nu va reusi, unde crezi ca te vei duce? Eu nu stiu si nici tu nu stii ce va fi cand aparatele nu te vor mai ajuta. De aceea, haide sa ne rugam impreuna Lui Dumnezeu, ca orice va fi, sa ii cerem ajutorul celui care nu trateaza ca si mine, ci vindeca cu adevarat, eu sunt neputincios, fac doar ce am invatat, dar doar El stie totul si ar fi o inconstienta sa nu Ii cerem ajutorul, cand El vrea sa ni-l ofere.
Oare unde? De ce nu te ajuta zeul evreu sau alt zeu?
Nu exista asa ceva,cel mult o rugaciune da un efect placebo atat,vad ca un user scrie ca doar pocaiti cica sunt mantuiti si doar pe ei le asculta dumnezeu =cate tampeni scrise, tu trebuie sa fi langa mama ta,sa vedeti de un doctor bun si cam atat, daca ar functiona rugaciunile nu ar exista spitale, doctori medicamente, dar exista, dumnezeu este o inventie tribiala evreiasca, elohim =un zeu tribial, zeul razboiului, el insati afirma ca are un singur popor cel evreu si ca nu exista alt mantuito decat el https://www.youtube.com/......tps?/watch
https://www.youtube.com/......tps?/watch
vorbim de o zeitate indiferenta, nepasatoare, faza cu liberul arbitru se destrama cand vorbim de cutremure, inundati, tsunami cauzate de catre dumnezeu, el intervine clar in destinul oamenilor desi numai exista nici un liber arbitru in fapt nici iisus nu a avut nici fecioara maria etc
multa sanatate mamei tale
In fapt nici nu ar putea interveni, de ce? pentru ca el de la bun inceput stia absolut totul, nici macar el nu se poate rasgandi, daca el se rasgandeste inseamna ca nu a stiut nici el ceea ce va avea sa vrea, desi a interveni in destinul mamei tale il face necunoscator fata de el insati, si ceea ce scriu eu, el deja a stiut, asa ca dumnezeu e regizorul iar noi actori lui
In cele mai multe cazuri de boala, alimentatia este de vina. Dar si in cele mai multe cazuri de boala, tot alimentatia ne va vindeca.
Deci noi nu trebuie sa tinem cont de gusturi, de placere, ci de ratiune. Este adevarat ca "gusturile nu se discuta"; dar daca ele nu sunt sanatoase, trebuiesc schimbate. Putem ajunge sa ne placa alimentele sanatoase. Sanatatea va veni si se va mentine printr-un regim strict vegetarian (fara carne, lapte, oua branza).
Mama ta se poate face bine daca va petrece 11 zile aici: https://herghelia.org/
*** Nu exista astfel de rugăciuni. Este important sa înțelegi motivul pentru care Dumnezeu permite răul. Dumnezeu permite ca oamenii buni si copiii sa moara pentru ca oamenii care aleg sa cunoască răul sa nu vadă calea salvării si sa moara vesnic. Dumnezeu va învia pe cei buni si ii va lăsa in pământ pentru totdeauna pe cei rai. Învierile pe Pamant vor avea loc in viitor. ***
Da, se poate si fara sa-ti ia tie dar cu niste conditii:
Sa fiti copii ai Lui, adica pocaiti, mantuiti si sfinti.
Daca nu esti copil al Lui degeaba te rogi pentru ceva de pe Pamant.
Sunt rugaciuni pentru izbavire de boli catre Iisus Hristos si catre Maica Domnului. Daca vei cauta vei gasi cu usurinta.
Roaga-te asa cum ne-ai zis aici, ca sa-ti ia tie din sanatate si sa-i dea mamei tale! Rugaciunea cu durere si cu spirit de sacrificiu cred ca o va primi Dumnezeu. Si roaga-te cu rugaciunea neincetata (I Tesaloniceni 5:17), cu rugaciunea lui Iisus: "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul/pacatoasa!" si "Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, mantuieste-ne pe noi!".
Nu parasi niciodata Biserica lui Hristos - Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca - Ortodoxa, caci Hristos este Mantuitor al Bisericii Sale (Efeseni 5:23)!