Dacă ne mărturisim păcatele El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire.(1 Ioan 1-9)
Este o tulburare nervoasă obsesivă. Nu faci asta fiindcă vrei, deci se iartă.
Mai, dar multi bigoti mai sunt pe acest site. Propun conducatorior acestui site sa faca rost si de niscavai moaste la care sa se roage cei slabi cu duhul.
Bineinteles ca se iarta, cu conditia sa-ti para rau din toata inima.
Singurele pacate care nu se pot ierta sunt necredinta si sinuciderea. In rest totul se iarta cu parere sincera de rau
Nu este cazul sa te ingrijorezi pentru ca nu exista. Te gandesti la ceva inexistent.
Aveam și eu obicieul asta fara sa vreau. am scăpat prin exercițiu, prin a îmi controla emoțiile și cuvintele. despre tot nu doar la ce este în creierul meu sau vocea interioara ci și când vorbesc cu cineva. Încă ceva: învață să asculți! Sa înțelegi pe cineva și după poți vorbi cu el mai bine.
Da, se iartă, da' în general e bine să îți controlezi furia sau ce te face să înjuri.
Se folosește diavolul de sensibilitata ta, vrea sa te arunce în deznădejde. Tu nu ești responsabil de gândurile alea pentru ca sunt de la diavol sau de imaginile alea. Am patit-o și eu. Tu zi ca nu-s ale tale și ca nu ai sa dai socoteala de ele și lasă le asa.
Vernusio întreabă: