anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU,daca imi veneau tot felul de ganduri rele,injuraturi, prostii despre icoane, biserica, preoti, Dumnezeu, Suhul sfant, se mai iarta? Imi veneau in mod repetitiv cateodata fara sa vreau sau cand ma rog.

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dacă ne mărturisim păcatele El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire.(1 Ioan 1-9)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este o tulburare nervoasă obsesivă. Nu faci asta fiindcă vrei, deci se iartă.

| Celcestietot a răspuns:

Crezi in bine si in rau, sau ca fortele intunecate pot produce raul?

| CodrutElian1990 a răspuns:

Mai, dar multi bigoti mai sunt pe acest site. Propun conducatorior acestui site sa faca rost si de niscavai moaste la care sa se roage cei slabi cu duhul.

| CostinAlamariu a răspuns:

Bineinteles ca se iarta, cu conditia sa-ti para rau din toata inima.

Singurele pacate care nu se pot ierta sunt necredinta si sinuciderea. In rest totul se iarta cu parere sincera de rau

| NotNamed a răspuns:

Nu este cazul sa te ingrijorezi pentru ca nu exista. Te gandesti la ceva inexistent.

| Alverto a răspuns:

Aveam și eu obicieul asta fara sa vreau. am scăpat prin exercițiu, prin a îmi controla emoțiile și cuvintele. despre tot nu doar la ce este în creierul meu sau vocea interioara ci și când vorbesc cu cineva. Încă ceva: învață să asculți! Sa înțelegi pe cineva și după poți vorbi cu el mai bine.

| Anuket a răspuns:

Da, se iartă, da' în general e bine să îți controlezi furia sau ce te face să înjuri.

| h379m3973423 a răspuns:

Salut,
Citește despre gândurile intruzive.

| CORONAVIRUS a răspuns:

Se folosește diavolul de sensibilitata ta, vrea sa te arunce în deznădejde. Tu nu ești responsabil de gândurile alea pentru ca sunt de la diavol sau de imaginile alea. Am patit-o și eu. Tu zi ca nu-s ale tale și ca nu ai sa dai socoteala de ele și lasă le asa.

| CORONAVIRUS a răspuns:

Când te rogi ți se întâmplă pentru a te întrerupe de la rugăciune