Aici gresesti, pentru ca icoanele nu sunt idoli, ci intruchipari ale sfintilor.
Se trateaza la psihiatru, ca nu are nevoie de popa. Epilepsia si alte maladii erau considerate ca posesie malefica pana de curand, deci... pentru tine, daca unul pica jos si scoate spume pe gura sau vorbeste ciudatenii cu glas deformat, gata, e posedat.
Apreciem grija ta in mod deosebit, dar incearca sa mai pui mina pe o carte. O carte de stiinta, preferabil.
Transmite-i profei tale multa caldura din partea mea. O viata lunga si plina de sfintul duh.
Ateii nu pot fi posedati pentru ca-s prieteni cu dracii.
Cu placere! ^_^
Pa pa.
Cât de sinistru trebuie să fie un cult care neaga existenta sufletului...
Ei bine, adventistii, în mod conştient greşit, neagă dualitatea trup/suflet a omului, DEŞI CUVÂNTUL SCRIPTURII ESTE FOARTE CLAR, fără să lase posibilitatea unor dubii:
"Şi ca "pulberea" (trupul, biologicul) să se întoarcă în pământ cum a fost, IAR SUFLETUL SĂ SE ÎNTOARCĂ LA DUMNEZEU, Care l-a dat."- Ecclesiast 12, 7;
sau,
"Nu vă temeţi de cei ce ucid "trupul", IAR "sufletul" nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena." (Matei 10, 28); - "trupul" și "sufletul" sunt prezentate ca două lucruri CATEGORIC DIFERITE!
După sfârşitul trupului, sufletul îşi va continua existenţa în veşnicie: Omul nu e doar suflet! Sufletul NU ÎNCETEAZĂ niciodată să existe!
Profa ta este sefa tribunalului de Inchizitie, cei mai mari criminali din istorie.
Nimeni nu este posedat! Cred ca s-au saturat si demonii de noi la cat de prosti suntem! (Rasa umana)!
Apropo, sa stii ca si ingerii poseda, cat ii crezi tu de buni si de luminati si ei sunt rai! Nu uita pot lua orice forma, chiar si forma unui demon, poate in acest timp doar ingerii ne-au posedat! Sau nu... Who cares?
Ce sa faca, raman posedati si se imprietenesc cu dracii.
Nu-i asa rau pe cat crezi.
Pa pa
Daca e posedat, se duce in iad.
Singura sansa de scapare este sa mearga la biserica cu un portofel plin, asa cum ai facut tu.
Deposedarea se petrece imediat.
Pa, Pa.
Buna!
Ti-am raspuns la mesajul din privat. Nu am iubit.
Tu cati ani ai?
Pa pa.
Cine te-a intrebat de iubit?
Nici eu nu am.
Off! De la ateii cei rai se intampla toate nenorocirile!
Pa Pa.
Buna!
Scuze,te-am confundat cu Popescu_Eugen_1964.
Pa pa.
)))))))))))))))))
Te iert.
Si eu te confundasem cu VladimirConstantin dar acum am eliminat orice confuzie.
Pa Pa.
Si tu esti posedat?
Asa am interpretat zvarcolitul...
La biserica cu tine!
Doamne! Numai posedati si atei plini de ticalosie pe aici!
Sunt posedat de un demon numit Dorotheea, nu? Nu sunt ateu si nici posedat, ai gresit aici
Buna!
Eu cred ca si tu esti spirituala ca mine. Ai dat si tu test dala de IQ ca sa vezi?
Pa pa.
Unor atei le place să fie posedați, altora le place să posede... mie, recunosc, îmi place să posed.
Un ateu nu poate fi posedat pentru că îl iubește Dumnezeu. Numai creștinii cei răi care se închină la chip cioplit ( icoane, statui etc. ) sunt posedați.
Apropo, așa numiții oameni posedați sunt de fapt oameni cu boli mintale.
Sfinti putreziti si mancati de viermi, deci cand te inchini icoanelor te inchini unor viermi?
Aici gresesti, pentru ca icoanele nu sunt idoli, ci intruchipari ale sfintilor.
ESte,dar prostilor le place sa dea apa la moara.
Trolling pentru incepatori:
Trolling = postarea de mesaje care sa produca raspunsuri predictibile sau scandal.
Caracteristici:
Numarul mare de raspunsuri
Atragerea altor trolls
Nu mai zic altele ca ii dau idei.
Studiile facute pe troli au evidentiat narcisism, psihopatii si sadism.
Solutii:
- ii recunosti
- ii ignori
- faci si tu trolling creativ ca sa-si piarda si ei timpul
Have fun!