| Bipa a întrebat:

De cateva saptamani am inceput sa cred mai mult in Dumnezeu si nu stiu as vrea sa ma pocaiesc sa ma mut pe alta religie.La penticostali.E bine ce vreau sa fac? ajutati-ma cu un raspun va rog.

37 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru Bipa):

A face un Legamant cu Domnul Domnilor si Imparatul Imparatilor este cea mai buna si mai importanta alegere pe care o poate face un om in viata lui. Dumnezeu sa te binecuvanteze sa iti dea putere sa traiesti in ascultare de Cuvantul Sau.http://www.youtube.com/watch?v=-OcVEIpQn6U&feature=related

| rocco09 a răspuns:

Ti-am lasat un mesaj, daca l-ai citit!

| ioana100 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti oglindesti decizile,sa mai pastrezi o vreme de ragaz. Puterea lui Dumnezeu este mare,se afla pretutindeni,iar mantia,care ne acopera pe noi, pacatosii se uzeaza din ce, in ce mai mult, minunile se imputineaza, iar raul ne incojoara tot mai mult.Renunta un timp la adunarile penticostale si alatura-te credintei ortodoxe, pana cand Dumnezeu iti va tainui raspunsul.Iti recomand sa citesti Carti despre minunile si viata Parintelui Arsenie Boca, sa citesti acatiste recomandate de Parintele duhovnic, sa postesti. Daca o vei face cu evlavie si credinta, Dumnezeu iti va arata un semn.Mult succes!

| Bipa explică (pentru ioana100):

Da.O sa tin cont de parerea fiecarui si o sa iau o decizie la momentul potrivit. Oricum ca sa intelegeti eu v-am intrebat daca e bine sa fac asta dar nu acum pentru ca sunt si minora, si nu e momentul acum, poate pe viitor daca o sa fiu sigura.Pana atunci am timp destul de gandire.

| Bipa explică (pentru EmaS):

Multumesc.Poi deci e bine ce vreau sa fac sau nu? Si nu te supara tu pe ce religie esti?

| EmaS a răspuns (pentru Bipa):

Nu conteaza religia ci relatia ta personala cu El. Martin Luther dupa ce si-a luat doctoratul in teologie a ajuns la concluzia ca nu o religie ci o relatie personala bazata pe dragoste iti aduce mantuirea.,,