| Monyyyyy a întrebat:

de vreo 2 ani nu a simt asa bine, de fapt de cand eram mica sad Ma simteam diferita fata de restul, de mica am fost foarte matura la gândire desi arat ca un copil, am 15 ani sad Nu prea am incredere in oameni m- au dezamăgit si deja citesc oamenii asa bine sad Vreau Sa merg la facultate uneori ma gandesc ca nu intru, ca ce rost are sa te casatoresti daca sotul te înseală si e betiv,lumea rade ca rămâi singura sad. Sincer incep sa urăsc lumea simt ca nu e locul meu aici, as vrea sa vizitez lumea sa ajut oameni sa vad si eu ce nu am putut, dar mie frică ca nu voi reusi sa traiesc departe de Romania tara imposibilitatilor sad As vrea sa ajut cumva omenirea.Nu stiu de ce Dumnezeu ma lăsat asa. Toti zic ca vin de pe alta planeta ca nu fac ce fac ei sad cluburi etc sad Nu ma simt împlinită cu viata asta

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Si ce te opreste sa faci ceea ce vrei tu? Nu te impiedica nimeni sa mergi sa faci ce vrei. Incearca si da la facultate, daca nu intri, asta e. Ori mai incerci ori faci altceva ce iti place. De ce trebuie sa fim ca restul?laughing
Asa patesc si eu laughing Eu vreau sa fac ce-mi place, vreau sa fac poze, sa fiu make-up artist, vreau sa calatoresc cu iubitul meu fara grija copiilor. Aproape toata lumea comenteaza pe tema asta iar pe mine m-ar exorciza pentru ca nu vreau copii.laughing
Daca nu faci ce iti doresti o sa ajungi la 80 de ani si o sa iti dai seama ca ai trait degeaba si n-ai facut nimic.
Daca vrei sa te descarci, imi poti scrie. :p

| Dismally a răspuns:

Nu este nimic rau in a fi diferita, din contra chiar happy Problema este cu atitudinea negativa, nu trebuie sa te gandesti doar la esec - ca nu vei intra la facultate, ca te poate insela sotul etc. Nu ai de unde sa stii ce se va intampla pana nu incerci, nu trebuie sa iti fie frica de esec, daca nu ai nici un esec in ceea ce faci inseamna ca tintesti prea jos happy

| TrăieşteClipa a răspuns:

Inainte sa ajuti omenirea, pune-te la punct cu gramatica limbii române sau macar cea de pe planeta ta.
Nu este de la graba, pur si simplu nu stii sa scrii.
La 15 ani este destul de grav.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Mony, eu nu vad nimic gresit in a fi matura, ba din contra, e un aspect pozitiv la fel si a fi diferita de ceilalti. In primul rand trebuie sa intelegi ce nu i-ti place la tine sau daca de fapt nu esti multumita de faptul ca nu esti pe placul altora. Faptul ca vrei sa ii ajuti pe altii denota bunatate din partea ta, iar asta e un lucru bun de asemenea. Dumnezeu nu are legatura cu asta, suntem diferiti, iar personalitatea noastra depinde de multi factori, printre care educatia si mediul in care am crescut. Ar trebuii sa ai mai multa incredere in tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti matura tare in gandire ce sa zic, esti o adolescenta, care incearca sa se defineasca si sa se regaseasca pe sine insasi. Ai rabdare, invata, termina scoala si cautati un drum printre ale celorlalti, care sa fie al tau si doar al tau. Omenirea este intr-adevar rea, si va fi si mai rea da a randuit Dumnezeu cate o pereche oricarei fiinte si mergem inainte cu bune si rele, perpetuand neamul omenesc incercand sa lasam in urma noastra o lume mult mai buna ca atunci cand am venit in ea. Ne straduim fistecare dupa cat putem si ne ajuta fizicul intelectul si constiinta.

| sanboss a răspuns:

Du-te la facultate, studiaza medicina ca sa devii medic, apoi dupa ce ai invatat fb, du-te in africa ca acolo ai ocazia sa practici ce ai invatat... NU NEGLIJA SCOALA.

| YouDieAsYouLived a răspuns:

Doar ai impresia ca la 15 ani cunosti deja totul, ce este si normal, este perioada adolescentei prin care toti am trecut. Singura ta problema reala este increderea, esti una dintre persoanele care se desconsidera maxim si nu are incredere in ce poate sa faca, iti faci scenarii chiar inainte ca ele sa se intample pentru ca repet, n-ai incredere in tine si te desconsideri. Nu o sa se intample nimic bun pana nu schimbi asta.