Poti uploda poze pe img si sa pui aici acele poze, de unde stii ca era iisus? in biblie nu apare chipul lui desenat
Nu stiu. Asa mi s-a zis. Ideea e ca mi s-a mai zis ca e si un blestem. Pe cine sa cred? Sau ce sa cred?
Mintea umana cauta mereu anumite schite, eu cred ca si accea asa zis imagine e ca astia care vad fete umane pe luna, marte http://www.descopera.org/pareidolia/
fi fara griji nu exista farmece, blesteme, diavol, dumnezeu etc
este imposibil ca din nimic sa apara aceste personaje
Le poti hosta aici
https://imgur.com/
oricum, nu mai e la moda Iisus, acum chipurile cu Arsenie Boca sunt in voga.
Sunt chestii care se nimeresc să semene cu ceva anume iar oamenii consideră că alea chiar au o semnificație. Dacă era în formă de altceva mă întreb ce semnificații găseai.
Da era fata lui Cristos. Roaga-te la aburul de pe geam ca poate o sa-ti aduca noroc.
Trebuie sa se roage la poza, ca s-a dus aburul de atunci
O inrameaza si-si face icoana din ea.
De blestem sau ghinion nu poate fi vorba. Daca ar fi fost cu adevarat o manifestare supranaturala, atunci e doar un semn al purtarii de grija si prezentei lui Dumnezeu in viata ta. Dar nu poti asocia pe Iisus cu ghinionul sau blestemul. E blasfemie.
Seamana foarte putin cu un chip, dar nu are logica sa crezi ca e blestem etc. astfel de lucruri sunt pur intamplatoare si se intampla mai tot timpul in lume. e un lucru normal.
foarte amuzant. Intrebarea mea a fost gen daca ar putea fi vorba de farmece. Dragilor nu-mi pasa daca credeți sau nu. Daca aveti de gand sa-mi răspundeți la subiectul respectiv răspundeți. Daca nu si aveti chef de glume rugămintea mea e sa nu-mi băgați postarea in seama. Multumesc anticipat!
Farmece? Eu cred ca e pura imaginatie
Pai am crezut ca si tu ai chef de glume la ce intrebare ai pus.
Dragii lui mama, imaginația mea nu are cum sa fie ca ar fi si a lui mama care a vazut aia aseara si a iubitului meu. Si ar fi si imaginația celor ce au vazut pozele
In primul rand Isus Cristos nu a existat niciodata, drept urmare mi se pare irelevant sa asociezi o astfel de "imagine" cu un personaj fictiv.
In al doilea rand geamurile aburite n-au cum sa-ti aduca ghinion sau mai stiu eu ce. Totusi nu ai pus pozele aici sa le vada lumea.
Nu stiu cum pot pune poze aici.
Ti s-a dat un link mai sus si iti dau si eu unul.
http://postimages.org/
Merge si pe telefon. Dupa ce le incarci raspunzi aici la postare cu link-ul generat.
Https://postimg.org/image/6i2kz2f3zf/
Sper sa mearga
Mare chestie. Am mai auzit acum ceva timp în Ungaria parcă de un geam pe care era desenată fața lui Cristos care a fost scos și dus la biserică. Așa ajunge lumea când nu se mai trezește din amnezia iudeo-creștină.
Ai vazut imaginea? Ce e pana la urma?
Da. Daca te-ai uitat la filmele despre Isus Cristos poti zice ca imaginea aia seamana cu actorul care il interpreteaza pe Cristos. Doar ca Isus Cristos nu a existat niciodata deci este gresit sa spui ca imaginea aia seamana cu el.
Ok. Vreau sa stiu ce înseamnă si de ce a aparut la mine pe geam. Unii mi-au zis ca e blestem altii au zis ca e un sfânt. Ce sa mai cred?
Bună! Vrei sa afli mai multe din domeniul paranormal, trimite-mi un mesaj pe yahoo sau un mail pe adresa professional.radiomaker12@yahoo.com și eu te voi contacta. Lasă-mi în mail un profil de Facebook sau un număr de-al tau de telefon. Vei afla ce te interesează.
DeProfundis99 întreabă: