Poti sa crezi ce vrei dar doar pana in punctul in care devine daunator pentru psihic. Prietenii tai cred deoarece le e frica de moarte si sunt siguri ca o sa primeasca viata vesnica. Tu crezi doar pentru ca ai fost obligata iar parintii tai ti-au impus o sita de valori morale( "fa asta pentru ca asa trebuie/asa e bine"). O singura viata ai, nu te baza pe un paradis neconfirmat...parerea mea...
Hmm.poibil sa ai dreptate, posibil sa nu. Sper ca(,)cu trecerea timpului sa -mi dau seama mai bine de lucrurile astea.
Hmm. Gandesti cam ciudat pentru o pocaita. Cand ai fost ultima data exorcizata?
Îmi pare rău că treci prin aceste lucruri. Poate ar trebui ca și mama ta sa se convingă ca Biblia nu condamna machiajul, sau o imbracaminte bine aranjata. Atât timp cat nu este exagerat Dumnezeu dorește sa ne bucuram de acestea. În vechime poporul Israel care era ales de Dumnezeu purta bijuterii. Apoi creștinii din primul secol puteau sa facă la fel, dar echilibrat. 1 Timotei 2:9.
"aia nu vezi copil de pocait care sa bea sau sa se drogheze" pe bune?
Să fim serioși și să mai lăsăm la o parte aberațiile. E spre binele tuturor din specia umană să nu ne ținem așa sfinți.