In ochii crestinilor, da, este foarte rau.In viziunea ta este un lucru bun care te va ajuta mult in viata sa percepi anumite conceptii superficiale negativiste si irationale ce ne umbresc lumina catre cunostinta.
Fiecare are dreptul de a crede în ce vrea sau nu. Este o alegere personală. Nu au nici un drept să te judece.
Este libertatea ta sa ai convingeri, chiar daca par "radicale". Este dreptul tau sa crezi in ce vrei. Cei care te judeca o vor face indiferent de credinta ta.
Cine ti-a spus ca e rau sa nu crezi in Dumnezeu, ori e prost ori te minte cu un interes ascuns! (de ex vrea sa te atraga catre pocainta).
In ziua de azi omul rational nu mai are nevoie de credinta ci de cat mai multa STIINTA!
Pina si la seminarul de popi nu esti acceptat dupa ce cum sau cat crezi, ci NUMAI dupa cat STII!
Ati devenit patetici cu astfel de explicatii in privinta crestinilor sau al ateilor. altfel zis, e ca si cum ai spune sunt crestin - deci respir aerul de afara pentru ca ma incred in el, cred ca-mi face bine desi nu i-l vad, nu-l pot pipaii, nu-l pot controla. un ateu in schimb iasa din casa cu masca de gaze pe gura, desi stie ca aeru e benefic dar i-l foloseste doar cand are nevoie. sa crezi sau sa nu crezi in ceva Divin e ca si cum ai da o sansa lumii sa existe si sa se desfasoare prin fata ochilor tai sau doar sa te mutumesti ca pamantul se invarte in jurul soarelui ca o moara stricata. voi alegeti.
Vere, eu nu mai pot cu voi astia nehotaratii! Pai crezi sau nu crezi? Daca nu crezi de ce te ataci atat? Dupa mine, si stiu ca voi fi injurat, i-as baga pe toti credinciosii intr-o camera si i-as gaza! Fara pic de mila! In viziunea mea despre lume, specia prostului notoriu nu are ce cauta! Iar in ziua de azi, hai sa fim seriosi, cine in afara de frustrati si depresivi mai crede in dumnezeu?
Scuzati-mi rautatea, dar am sperante pentru lumea asta!
Pai da dar pana la urma, gandeste-te, cine crezi ca te-a creat? Dumnezeu normal Si tu ca drept rasplata i dai indiferenta si necredinta. Nu ar fi rau daca ai spune si tu o rugaciune noaptea inainte sa te culci sau macar sa-ti faci o cruce. Daca nu crezi in D-zeu, (zic unii), el nu te va primi in Rai dupa moarte si te va izgoni ori in neand ori in iad..eu una cred in El pentru ca EL m-a creat si ma asculta mereu si ma iubeste foarte mult la fel ca pe noi toti
Si atunci iti spun fara suparare, de ce majoritatea oamenilor se tem sa ajunga in dat, daca tot au o credinta acolo nu va mai veni d-seu sa ii salveze?
"iad", "d-zeu"scuze pentru greseli
Ce te face sa crezi ca eu bat campurile pamantului degeaba atata timp cat tu nu ma cunosti cu adevarat? tu intotdeauna inainte de a vorbi cu o persoana il intrebi daca crede in d-zeu sau nu?
Te rog sa iti schimbi nick-ul! Deoarece eu ador pisicile si le consider niste vietuitoare foarte destepte si inzestrate!
Ia beleste ochii mai bine, sa vezi pentru cine era reply-ul.Nu-i intreb, dar oricine se considera personaj intr-o lume guvernata de o divinitate, devine mai slab in ochii mei, fiind un fel de marioneta.
Ok mestere, scuza-mi neatentia