| GabiD a întrebat:

Intrebare adresata in special ateilor.Nu judec pe nimeni dar ce va face sa NU credeti in Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu vor!
Eu spre exemplu mi-am aruncat si frigiderul la reciclat.Doar am sfintit carnea, s-a dat cu agheazma, iar acum stau si ma bucur ca nu se va strica...in veci.

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiD):

O locuinta, ceva de mancare...ala nu prea tine de foame.Te amagesti cu gandul ca o sa-ti dea pana gasesti pe undeva, iar atunci, asociezi coincidenta cu o interventie divina.

| OnuOnulică a răspuns:

Eu chiar nu îi înțeleg oare de ce nu cred...
Fiecare să facă ce vrea.

| Dumniezău a răspuns (pentru GabiD):

Si vrei sa spui ca tu stii cum un lichid se scurge din senin din niste oase vechi de sute poate chiar mii de ani?
Nu exista asa ceva... daca tu crezi ca exista dovedeste-mi, nu eu cred, ci tu...tu trebuie sa fi ala care-mi arata argumente si "minunile".Cum ti-am spus, intra pe site-ul ala si citeste (presupunand ca stii engleza) tot (fiecare linie rosie reprezinta o greseala/contradictie din biblie) apoi mai vorbim.

| GabiD explică (pentru Dumniezău):

Pai cum iti explici ca dezgroapa mortul dupa sapte ani cand e normal sa fie descompus si el miroase bine si e in perfecta stare? Si in zilele noastre s-au descoperit asa ca ai dovezi destule trebuie doar sa ai urechi sa auxi si ochi sa vezi.

Esti credula.Pa

De unde stiii ca sunt fata?

E evident dupa nickname-ul tau.Pa

Pai nu am zis ca ma cheama Andreea Balan ci ca o iubesc de unde e evident ca sunt fata.......nustim!