| DarQueen a întrebat:

Bună, TPU.
Întrebarea e foarte simplă: ce părere aveți despre Sodoma și Gomora?
P. S.: Dacă tot răspundeți, aduceți un argument răspunsului.
Mii de mulțumiri.
O zi plăcută happy

14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

In Sodoma si Gomora pacatul a ajuns la loc de cinste.Din pricina pacatului si a imoralitatii, a rautatii lor, Dumnezeu a nimicit pe Sodoma si Gomora.A facut sa ploaie pucioasa si foc din cer.

| DarQueen explică (pentru EmaS):

Știu și eu legenda, întrebarea e ce părere aveți despre?

| EmaS a răspuns (pentru DarQueen):

Eu cred ca este adevarat.

| DarQueen explică (pentru EmaS):

Eu zic că nu.
Pot să îți ofer și o dovadă, dacă o ceri, bineînțeles.

| sandra2012 a răspuns:

Dumnezeu a pedepsit cetatile Sodoma si Gomora pentru ca modul de viata al oamenilor, rautatea si pacatele lor au ajuns pana la Dumnezeu si a cerut judecata Lui cea dreapta. Exact asa se va intampla si cu oamenii din ziua de azi, noi am devenit un fel de Sodoma si Gomora. Iar oamenii rai si trufasi si necredinciosi vor chema inca o data judecatile cerului.

| KodrutZ a răspuns:

Huh? Ce parere ai vrea sa avem? Mi se pare ca au fost gasite ramasitele, deci au existat. Ca au fost pedepsiti de dumnezo'... sa fim seriosi! Despre sodomie, toate bune si frumoase, atita vreme cit nu ma sodomizeaza nimeni pe mine, n-am nimic cu cei care practica treaba asta.winking

| DarQueen explică (pentru KodrutZ):

Ei bine, rămășițe, tocmai, că s-au găsit. ceea ce spune multe. Oare nu zice Biblia că au dispărut orice fărâmă din ele de pe fața pământului? Atunci de ce încă există?
Bilă neagră pentru Biblie.

| danut a răspuns:

In Biblie spune ca Dumnezeu a ars cele doua cetati "Geneza 19, 24. Atunci Domnul a fãcut sã ploaie peste Sodoma si peste Gomora pucioasã si foc de la Domnul din cer.". Este normal ca au ramas urme (ruine). Interesant este ca nimeni nu a spus inca unde si cum au fost descoperite cele doua cetati. Relatarea din presa de specialitate este ca s-au descoperit ruinele cu ajutorul satelitilor (probabil militari) iar ruinele se afla pe fundul Marii Moarte. Oare de ce acolo, cumva revenim la ce scrie in Biblie?

| DarQueen explică (pentru danut):

Și tu ce părere ai de Biblie?

| danut a răspuns (pentru DarQueen):

Exista doua mari descoperiri arheologice destul de recente care au demonstrat autenticitatea scrierilor Biblice. In prima este vorba despre controversatul si mult negatul oras (de catre arheologi) UR. Primul oras al omenirii caruia i-a fost negata existenta spunand ca cele scrise in Biblie sunt fabulatii si sa vezi, a fost descoperit acest oras cu o abundenta de afecte care demonstreaza cele scrise in Biblie. De curand au aparut si cele doua orase (cetati), uimitor de real si autentic. Exista motive de indoiala la cele relatate in Biblie, nu, exista decat lipsa dovezilor palpabile, dar asa cum au aparut cele relatate vor apare si restul.

| justde3a a răspuns (pentru DarQueen):

Nu una buna happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci esti ucis.in 2011.deci practic esti un avorton? pai nu-ti mai raspund fiindca nu te intereseaza parerea mea.

| craniw a răspuns:

Ca ar fi existat e posibil. dar ca aceste orase au fost distruse din cauza sodomiei, nu avem nicio dovada. Si apoi de ce numai acestea doua, cand mai erau si altele in aceeas situatie? Dovada ziceti ca e biblia? Dar cine a scris-o? Si de ce trebuie sa luam de bune povestile de acolo? ( nu ma refer numai la sodomie ci la toate povestile de acolo )

| DarQueen explică (pentru craniw):

Mergem pe aceeași lungime de undă, prietene. happy