Cum sa ramai constient dupa ce mori? Daca ramaneai constient erai inca viu, nu mort.
Incep sa cred ca evolutia lucreaza in sens invers pentru anumiti indivizi.
Nu exista. Omul nu e constient tot timpul nici cand traieste (
cand doarme, cand e beat, drogat si asa mai departe) si cu atat mai mult nu poate fi constient dupa moarte.
Adam si Eva sunt personaje de poveste primitiva, puerila si fantezista neconforma cu realitatea.
Dumnezeu daca exista, daca era inteligent si iubitor nu facea viermi, purici, paduchi, plosnite, capuse, tantari, virusi, nu facea pamantul plat in centrul universului, nu facea omul pacatos, nu se ocupa cu minuni in loc sa ajute oamenii si nu-i lasa in intunericul nestiintei si primitivismului sa moara de frig, de boli, de foame, in accidente si in razboaie.
De asta avem viermi, purici, paduchi, plosnite, capuse, tantari, virusi, pentru ca toate vietuitoarele sunt produse in natura de trecerea timpului si selectia naturala.
Stiinta e cea care da rezultate. Povestile primitive de mii de ani n-au reusit sa faca nimic altceva decat sa intunece mintea omului si sa il tina in nestiinta si primitivism. Avem exact zero oameni cu viata vesnica din 7 miliarde de oameni, deci se vede adevarul fara a fi nevoie sa il cautam prea mult.
Prin stiinta se ajunge la adevar si prin credinta se ajunge la minciuna.
Zeul atotputernic nu are nevoie de credinta. De credinta are nevoie omul mincinos de la naiv, ca sa il poata insela pe naivul care nu are stiinta si nu cunoaste adevarul.
Credinta e dovada nestiintei, nu e adevar. Adevarul prin stiinta se gaseste.
Da, cred că există viață după moartea corpului fizic. Dar nu știu ce se întâmplă cu omul după moarte pentru că informațiile pe care le-am găsit sunt contradictorii iar dovezile sunt încă puține. Deși acest subject este interesat, cred că este periculos, existând riscul de a fi considerat nebun dacă îl studiezi sau vorbești prea mult despre el.