anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-i s-a intamplat ceva foarte rau straight face Acum o luna un baiat rau urat de toata lumea s-a luat de mine si eu am fugit acasa ...Am inceput sa spun ca-mi doresc sa moara sa ajunga-n iad etc etc...Si am aflat ca nu a mai venit la scoala de 2-3 zile straight face straight face Pt ca cica tatal lui a murit Ce sa fac? Ma simt groaznic. Vreau sa ma duc la spovedit dar nu stiu cum sa-i spun Parintelui! Va rog ajutati-ma crying Funda la cel mai bun rapsuns

Răspuns Câştigător
| Anonymus314 a răspuns:

NICIODATA sa nu te rogi pentru cineva sa ajunga in iad, sa aiba suferinte etc. Rugaciunea este doar de bine, te rogi pentru el ca sa-i fie bine, daca o sa-i fie sau nu depinde de Dumnezeu.
Probabil ca nu numai tu ti-ai dorit asta...
La spovedanie trebuie sa nu ai rusine, sa spui pacatului in fata, il spui si gata, nu are ce sa ti se intample, ii spui: "Parinte, m-am rugat ca cineva sa ajunga in iad" sau: "Am blestemat sa ajunga in iad", numai in felul asta scapi de pacat. happy

Fi linistita, Dumnezeu iarta ORICE

15 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Exact cum ai scris si aici ii spui Parintelui si recunosti ca ai o gura care o apuca inaintea mintii. Daca Bunul Dumnezeu se uita la netrebnicia noastra ne prapadea de mult asa ca fugi la Parinte si incalta Canon si sa te faci om de treaba care spune la culcare Tatal Nostru si se inseamna cu semnul Sf Cruci

| Holocaust a răspuns:

Mă dezgustaţi...Şi cică sunteţi creştini şi vă iubiţi aproapele.Să fiţi imaturi oare? Sau doar imorali? Aşa de stupid să fie d-zeu ăsta al vostru să-i ia viaţa pentru că aşa ai vrut tu? Hahaha.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Roaga-te,roaga-te Lui sa te ierte.Situatia ta este dificila, dar cred ca intotdeauna exista speranta!big grin.Astfel de lucruri te ajuta sa inaintezi spre Dumnezeu! Nu sunt de loc bune, dar...nu inteleg nici eu mecanismul Domnului, dar este extraordinar.
Roaga-te Domnului sa te ierte.
Pacea Domnului!big grin
O zi buna si impacare sufleteasca eu iti doresc!

| wforweirdo a răspuns:

Şi chiar ai impresia că din cauza ta a murit tatăl lui? laughing

| Kramerwalt a răspuns:

In primul rand sa nu te mai rogi niciodata pentru raul altuia! Isus ne spune sa ne rugam de bine celor ce ne vor raul! Dar acum a fost o simpla coincidenta.Singurul tau pacat pentru care sa plangi de aici este cel cu rugatul de rau la atlul in rest a fost o simpla coincidenta!

| mishuzuchan a răspuns:

Deci e clar am facut o mare greseala...

| mixxjim a răspuns:

Daca tu stii ca-ti face bine, mergi la spovedit si spune-i parintelui simplu, asa cum ne-ai spus si noua. tatal copilului nu a murit din cauza ta, dar poate acel copil era rau la scoala de suparare, poate tatal lui era bolnav demult si nu putea fi ajutat prea mult si copilul era pur si simplu furios si suparat din cauza asta. deci nu din cauza ta a murit acel om, Dumnezeu sa-l ierte, si nici sa nu-ti inchipui ca esti o persoana asa de importanta incat imediat ce ai zis/gandit ceva Dumnezeu s-a grabit sa faca asa cum ai zis/gandit tu, dar din asta sa invatam ca nu e bine sa judecam oamenii pripit si dupa aparente. cand revine la scoala poate incerci sa te apropii de acel baiat, mai ales ca spui ca e urat de toata lumea, daca tu suferi acum pentru chestia asta, iti dai seama cat sufera el in situatia in care e? incearca sa te aproprii de el, poate sa te imprietenesti cu el si sa-l ajuti, catusi de putin, sa treaca peste acest moment atat de greu si de nefericit din viata lui.

| katy a răspuns:

Nu a murit din cauza ta si tine minte ca blestemul nu tine de credinta in Dumnezeu, incearca sa nu mai injuri si sa nu mai blestemi si sa accepti ideea ca fiecare om e diferit de celalt, arata diferit, au caracter si gandire diferita si trebuie sa ii iubesti pe toti pentru ca sunt vietati si toti avem un rost pe pamant

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai nou dumnezeu e "contract killer"? laughing

| Anonymus314 a răspuns (pentru anonim_4396):

Zi si mie, cu ce l-ai ajutat pe omul asta cu raspunsul tau? ti se pare amuzant? esti penibil/a.

| anonim_4396 explică (pentru Anonymus314):

Da, mi se pare foarte amuzant. Probleme? Mai penibil esti tu decat mine pentru ca ai inceput sa insulti in loc sa vorbesti frumos. Comentariul meul il/o poate ajuta sa realizeze ca dumnezeu nu e un "contract killer" si daca povestea e reala, totul este o coincidenta.

| Anonymus314 a răspuns (pentru anonim_4396):

A, da. tu esti de-ala/de-aia care crede in cosmos happy uitasem.

| richarddawkins a răspuns:

Iubire crestina ce pot spune voi asa sunteti crestinii

| UnKnoWw a răspuns:

Eu am 12 ani el are 15... deci laughing

| Chrisa28 a răspuns:

Sunt sigura ca nu din cauza ta s-a intamplat, chiar daca i-ai vrut raul nu erai atat de constienta de vbele tale, Domnul nu i-a luat viata tatalui sau ca ai dorit tu si pentru ca asa a vrut El. dar trebuie sa ai grija ce vorbesti!