| Matei4 a întrebat:

Maine ma duc la marturisit. As vrea sa-i spun preotului ca m-am masturbat mult timp si as vrea sa ii spun subtil. Cum sa fac?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic. Roagate la dumnezeu ca e mai scurt si la subiect

| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca poti sa-i spui subtil, atata vreme cat el te intreaba direct, tu trebuie sa-i spui- direct.
O sa te intrebe el, nu-ti fa probleme, tu doar marturiseste-ti pacatele.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce i ai zice asa ceva? Care e scopul sa ii spui unui barbat necunoscut cum te masturbezi tu?

| corbulalbrosu a răspuns:

Cu ce te va ajuta un astfel de comportament? Esti convins ca preotul este persoana care te poate ''insanatosi''? Mai gandeste-te, incearca sa-ti pui neuronii la treaba. laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Există mai multe motive pentru păcatul lui Onan.
Fiziologic, să scapi de o tensiune sexuală prea mare care te perturbă.
Distractiv, să nu te plictisești.
Compulsiv, exagerat, când îți pui în dificultate organismul, cu toate consecințele de rigoare pe termen lung.
Nu toate sunt păcate.

| Holiday a răspuns (pentru sadrian46):

"Există mai multe motive pentru păcatul lui Onan."

Desi masturbarea se mai numeste si onanism, nu are nici o legatura cu ce facea/nu facea Onan. Pe asta spiridusul s-a suparat ca nu voia s-o insamanteze pe fosta nevasta a fratelui sau, practicand coitus interruptu.s. Adica facea sex fara finalizare in vagin.

| sadrian46 a răspuns (pentru Holiday):

Nu m-a lăsat robotul să scriu cuvântul. Văd că ai pile. Ce i-ai făcut?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu te duce, e secretul tau, de ce sa il afle popa, si el face o lăbuță, dar el nu se spovedeste e hoț, tine pentru el, taina lăbuțeilaughing

| mihai69 a răspuns:

Îi spui direct că practici malahia. Nu e niciun mod subtil de a mărturisi asta.
Dar nu cred că e musai s-o spui, decât dacă nu ești un credincios convins. Ceea ce (iartă-mă!), mă cam îndoiesc, altfel nu ai fi căzut în ispită.

| Andreeush a răspuns:

Îi spui pur și simplu, nu se întâmplă nimic.

| Irinel15123532 a răspuns:

Ii spui simplu ca ai cazut in pacatul Malahiei si vrei sa scapi, si nu stii cum, nu te va judeca, te va indruma, spune-i ca vrei indrumare.

Răspuns utilizator avertizat
| MademoiselleCosmina a răspuns:

De ce sa-i spui? laughing
Nu e un pacat. Si el o face si nu cred ca marturiseste cuiva. laughing

| slayer09 a răspuns:

Dar nu trebuie sa iti fie frica de duhovnic. Spune-i sincer si cu mult curaj, pentru ca el nu o sa te judece, nu iti face nimic, toata lumea se masturbeaz_a, stie si el asta, important e ca tu sa nu te rusinezi de el si sa spui toate pacatele tale, asa te vei simti mult mai liber si mai usor, daca iti vei marturisi pacatele cu constiinta ca ai facut bine si sa le-ai marturisit cum trebuie

| Helper07 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce te duci la preot ca sa-i marturisesti pacatele? Lui Dumnezeu i-ai gresit nu preotului.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Spune-i de-a dreptul, nu subtil! Dumnezeu este de faţă, in mod nevazut, si nu trebuie sa-L minti sau sa-L inseli, folosind eufemisme! Oricate iarta si dezleaga preotul pe pamant, va ierta si dezlega si Dumnezeu in Cer! - Matei 18:18; Ioan 20:22-23

| 90210 a răspuns:

Sa taci

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Dacă ții sa faci acest lucru, adică de a-i spune, spune-i mai pe ocolite, o sa isi dea el seama...Dar totusi nu inteleg de ce vrei sa faci asa laughing

| Anonim46367e7 a răspuns:

Pai ăsta nu e un pacat. Toti oamenii facem asta nu ai de ce sa i spui.