| Ionela0248 a întrebat:

Bună TPU! Mereu când ma simt tristă si amăgită ma rog la Dumnezeu ii spun ca nu voi mai păcătui și ca voi renunță și la fumat pentru ca știu ca este un viciu urat. Dar după ma tentează și mai imi aprind o țigare și iar ma simt trista și amăgită și parca Dumnezeu nu mai e lângă mine când fac asta. As renunță la țigări dar îmi e foarte greu, cum sa renunț la ele voi ce metode aveți?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dacă faci fapte bune esti iertată

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu crezi că țigarile sunt un păcat îți zic eu nu. Daca
nu respecți cele 10 porunci atunci ai păcate.

| VenitiLaDomnul a răspuns (pentru anonim_4396):

Pacatele nu tin numai de cele 10 porunci, pacat este orice încălcare de lege (orice scrie in Biblie sa NU faci)

| VenitiLaDomnul a răspuns (pentru anonim_4396):

Si sa fumezi este păcat, ptc este un viciu, si viciile sunt pacate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere I ajutorul lui Dumnezeu, El e Cel care te poate scăpa de acest viciu. E greșit sa te rogi "Doamne, voi renunța la țigări" ptc fără Dumnezeu nu o poți face. Roagă te asa "Doamne, nu mai vreau sa fumez, ajuta ma Tu sa pot sa Îți fiu plăcută și sa renunț la acest viciu care nu îmi face placere."

| AdioTPU a răspuns:

Sunt n metode. Incearca-le doar și ieși din zona de comfort.

| Whateverrr a răspuns:

Bună! happy
În primul rand e bine sa intelegem ca Dummezeu nu ne primeste la El abia dupa ce ajungem noi sfinti, pentru ca nu vom putea niciodata sa ajungem acolo prin propria putere. In cazul in care nu ai facut-o pana acum, preda-ti viata in mana Lui, primeste-l pe Hristos atat ca Mantuitor, cat si ca Domn. El ne primeste asa cum suntem, cazuti, si fie brusc, fie mai lent, el ne schimba viata, ne schimba vointa, dorintele si ne promite ca putem birui orice pacat cu puterea Lui.
Roaga-te pe de-o parte, si pe de alta parte da-ti si tu silinta. imi dau seama ca nu e usor, dar nu e imposibil!

| depression17 a răspuns:

Ai o singura viata, fumatul iti reduce minim 20 ani din viata, eu iti recomand sa te gandesti cu atentie la decizia fumatului

| Robert32243 a răspuns:

In momentul cand nu mai esti in stare sa-ti comanzi propriul corp, inseamna ca altcineva detine controlul.Tu devii doar un observator. Este nevoie doar de vointa ca sa nu devii o carpa in fata propriilor vicii.