| 777eSpirituales777 a întrebat:

Nu este permis ca intr-o tara crestin ortodoxa de la origini sa se accepte aceasta boala numita casatoria intre persoanele de acelasi sex. Este o ofensa adusa lui Dumnezeu care a binecuvantat doar casatoria dintre un barbat si o femeie. Trebuie sa luptam impotriva acestor curente care de fapt sunt satanice. happy
Semnati aceasta petitie:
https://petitieonline.net/petitie/59520047/semnaturi

Răspuns Câştigător
| TrăieşteClipa a răspuns:

"Fiind crestini avem dreptul sa interzicem drepturile altora."
Esti genial.
Meriti o bere pentru fraza asta.
Ai reusit sa-mi inveselesti ziua, ca intotdeauna.
Felicitari!

74 răspunsuri:
| Ripley a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Normal, ca si drimmero acela care cred ca e un mare crestin. trebuie sa interziceti si sa judecati si sa fiti intoleranti pentru ca mai apoi sa va intoarce la meschinatatea vietii voastre unde sunteti singuri cu voi insiva si cu... Dumnezeu

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Faptul ca esti crestin nu iti da nici un drept asupra altora, esti spalata pe creier. Si eu sunt politist si pot sa te impusc cand vreau, e corect?

| 777eSpirituales777 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Nu ai cum sa ma impusti. Sunt protejata de ingerul meu pazitor.

| Iunix a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Ai dreptul să interzici dreptul altuia?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Ripley):

Toleranta are niste limite, ce trece peste se numeste prostie. Vorbesti mult si te informezi putin. Greseala principala a omului e cand gandeste fara sa studieze. Legile pisoi sunt date pentru libertate si o buna convietuire a tuturor, pentru ridicarea nivelului de viata a membrilor intregii societati. Spune-mi care sunt avantajele noastre ale tuturor daca homalaii se vor casatori? Ce beneficii vom avea?

| Ripley a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Opinie a unui personaj care se crede Dumnezeu, care crede ca el decide cine are voie sa se casatoreasca si poate chiar sa respire. Personaj care crede ca tot ce face restul lumii trebuie sa ii aduca lui un beneficiu. Nici nu mai merita alte raspunsuri.

| 777eSpirituales777 explică (pentru Drimmero):

Buna!
Si eu cu duhovnicul meu avem o relatie asemanatoare. El mi-a explicat ca nu e nimic rau in asta. happy
Pa pa!

| Drimmero a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Si duhovnicul tau cati ani are, 60? rolling on the floor)))) Trollarea asta ti-a spalat rau de tot creierii/

| KodrutZ a răspuns:

Aaaaand, she's back! Ne asteptam la ceva mai serios. Ofensa adusa lui dumnezo' e ca imbecili ca tine sa ii faca campanie...

| Ripley a răspuns (pentru Drimmero):

Mai spalat pe creier ca tine nu cred ca e cineva de pe site-ul asta

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu stiu dar observ ca e un pervers, si-a sters toata arhiva, ii e frica sa nu impresioneze cu inteligenta lui debordanta.

| Drimmero a răspuns (pentru Ripley):

Te-am complexat cumva? Plimba ursul, atentie nu-ti mai dau, lingaule!

| Mayhem666 a răspuns:

Ce ai spus tu este o mare porcarie, si in primul rand, nu este o boala, o boala este sa ai aceasta gandire in secolul in care traim acum, tu ar fi trebuit sa te nasti prin secolul 16, nu acum in secolul 21. Prin ce ai spus tu acolo, demonstrezi ca ai homofobie. Daca Dumnezeu ar fi existat, si ar fi creat toti oamenii asa cum sunt, inseamna ca si pe cei LGBT, el i-a creat asa, deci tot vina lui Dumnezeu ar fi, si se presupune ca Dumnezeu isi iubeste creatiile, pe acestia de ce nu i-ar iubi, mai ales ca el i-ar fi facut asa. Asta am spus-o pretinzand ca Dumnezeu exista, chiar daca nu este asa.

| Mayhem666 a răspuns (pentru justanotheralien):

E de mult timp pe TPU, si spre deosebire de aia, asta de pe TPU, nu este doar cu satanele, ci este mai ceva ca aia de pe Facebook, o sa te obisnuiesti sa vezi intrebari de genul pe la sectiunea religie, mare parte puse de ea.

| Bluestar15 a răspuns:

Nu va fi aprobata mizeria asta la noi, daca cineva vrea sa perverteasca firea umana, e liber sa o faca pe cont propriu.Nu am luat-o razna sa legiferam asa ceva, cu atat mai mult cu cat asta deschide usa agendei "progresiste" de stanga care are si multe altele pe agenda politica: adoptii gay, pedofilie, incest, ba chiar legalizarea infanticidului (a fost propusa treaba asta in unele tari).Btw, se intreaba unii de ce Occidentul si tarile nordice patesc toate atentatele si nenorocirile astea in ultima vreme.Pai la ce nenorociri au legiferat, acum ei insisi platesc pretul, e simplu.Romania e o tara ortodoxa si a luptat doua milenii pentru pastrarea credintei, n-o sa reuseasca o generatie de decelerati sa schimbe doua milenii de istorie si de sfinti happy Sfatu meu e sa facem din cand in cand si cate o rugaciune pentru tara asta, caci este nevoie happy

| Clorox a răspuns:

Terminati-va dracu cu tema asta, nu va inteleg, daca nu ii suportati, nu-i mai bagati in seama, sau daca vedeti doua fete ca se saruta sau doi baieti ce treaba aveti voi cu ei? Ce v-au facut? Daca nu tolerati chestia asta, ok, cui ii pasa?
Nu mai traiti de pe timpul lui Mamaie, oricum Romania este inapoiata rau fata de alte tari! Sunteti doar niste homofobi care nu au ce face cu viata lor decat sa judece pe altii! Nu-i frumos fratilor... Pana la urma trebuie sa va uitati mai intai pe langa voi, astia homofobi... Chiar nu aveti altceva mai bun de facut decat sa-i judecati pe homosexuali? Si pana la urma ce treaba are dumnezeu cu asta? Daca exista macar, rezolva ''Problema'' asta!
Vai astia cu musca pe caciula am ceva sa va zic:
''Ce este normal pentru paianjen, este haos pentru musca"!
Doar cativa vor inteleaga asta...

| Clorox a răspuns (pentru justanotheralien):

laughing

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Ripley):

Din partea mea poti sa tii-o tragi la buci cat vrei. Marsavia voastra e ca atacati ca hienele si ati adus situatia in faza cum ca voi sunteti cei buni si victimele si noi cei hetero suntem considerati defecti.

Arata-ti caracterul infect mai mult, mersi.

| Ripley a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu sunt pe invers. in caz ca urmai sa-mi faci avansuri. probabil tu esti pe invers in realitatea de aceea spui despre altii ca sunt asa?
Paote ca esti foarte pe invers si de aceea ii urasti pe astia gay ca sa-ti maschezi tie propria homosexualitate?
sincer, daca esti gay nu e nicio problema, nu trebuie sa-i urasti pe altii ca tine! o sa te acceptam asa cum esti

Si logica ta pe ce se bazeaza spunand asta, adica... daca nu sunt de acord cu homalaii, inseamna ca sunt ca ei? Bravo, nu am ce zice, esti mega petarda. Daca e sa ne luam dupa 'logica' ta, daca spun ca am boala pe italieni( nu am nimic cu ei, e doar un exemplu), inseamna ca automat sunt italian si imi ascund originea italiana? Cititi si voi inainte sa spuneti doar prostii// Numai b, i, ne!

| Piratul10 a răspuns:

Ce îmi mai placii di tiniihappy
Vreau sa mă alatur si eu biserici tale

Nu era "logica" mea, era sarcasm la faptul ca el m-a numit homosexual doar pentru ca am spus sa-i lase in pace sa-si traiasca viata cum or vrea.

poti face diferenta dintre sarcasm si logica?

Conceptia asta am mai intalnit-o de-a lungul timpului la multi, cum ca : '' daca esti impotriva lor, esti gay'' si tot asa, sarcasmul tau a dat-o-n penibil, dar la modul cel mai grav.

Nu e vina mea ca esti pre incet la cap ca sa pricepi sarcasmul. iti trebuie o intelegere a nuantelor, pe care tu nu o ai. Esti doar un obtuz "normal" in lumea lui.

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Ripley):

Omule, esti stricat grav.

| Ripley a răspuns (pentru FaraNume1245):

Cand o sa generalizez si eu sa bag toti oamenii in aceeasi categorie gen " toti cei de 16 ani sunt niste idioti si habar n-au despre nimic" n-o sa mai fiu stricat? o sa fie reparat? PRefer sa fiu stricat decat sa fiu ca tine.

| LoveSleep a răspuns:

Nu știu dacă cea mai mare calitate a ta e sarcasmul sau abilitatea de a strânge foarte mulți proști la un loc. Oricare ar fi, la ambele te descurci foarte bine.

| LoveSleep a răspuns (pentru Mayhem666):

Te credeam mai deștept, AnimeBoy.

Răspuns utilizator avertizat