Bună seara! Stai liniștit, nu este absolut nici o problemă. Sunt în domeniu și în cunoștință de cauză! Nu ai mâniat pe nimeni! Mergi înainte și să fi sincer cu tine însuți!
Laptele - aici se face referire la vechea invatatura (Vechiul Testament)
Hrana tare - Este invatatura lui Iisus
Daca nu esrte asa, spune tu cum este.
"Dumnezeu Si-a ales pe cele de neam jos ale lumii, pe cele nebagate in seama, pe cele ce nu sunt, ca sa nimiceasca pe cele ce sunt, "(Cor1.1:28)
Asa au fost alesi si apostolii, numai Pavel a stiut carte, dar nu mai multa decat un elev de clasa VII din zilele noastre.
Restul din ce ai scris nu comentez deoarece este in afara subiectului. Poti sa spui si celelalte erori, eventual si anumite lucruri pe care consideri ca le-am spus corect
PS - Eu nu pot cadea ca musca in lapte pentru simplul motiv ca nu sunt musca
In Evrei 5, 13 intr-adevar expresia facea poate referire la Legea Veche, dar NU si in celelalte cazuri!
"Pentru că oricine se hrăneşte cu lapte este nepriceput în cuvântul dreptăţii, de vreme ce este prunc. " - Evrei 5, 13
Corinteni 3, 2. ,, Cu lapte v-am hrănit, nu cu bucate, căci încă nu puteaţi mânca şi încă nici acum nu puteţi,"
Petru 2, 2: "Ca nişte prunci de curând născuţi, să doriţi laptele cel duhovnicesc şi neprefăcut, ca prin el să creşteţi spre mântuire, "