| 777eSpirituales777 a întrebat:

happy
Profa mea de religia ne-a spus ca testul IQ masoara cat de spirituali suntem. Si cu cat e mai mic IQ ul cu atat suntem mai aproape de DUMNEZEU. happy
Eu am dat un test din asta si am obtinut 70 de puncte, dar alte fete de la minte din clasa au obtinut si mai putin.
Cum pot sa imi scad IQ ul ca sa ma fiu mai spirituala?
Multumesc mult pentru raspunsuri. happy
Ateii si satanistii sa nu imi raspunda.

Răspuns Câştigător
| ExprimareLibera a răspuns:

Profesoara ta are dreptate. Ca să îți mărești performanta, trebuie să mergi cât mai des la biserică.
Pa pa.

33 răspunsuri:
| KatelynDragutza a răspuns:

Bună, citește Biblia și de-acolo o să îți dai seama cum sa fi mai spirituală.

| CuriousStuff a răspuns:

Trolling urat de tot.
Si daca nu trollezi, mi-e frica de generatiile care vin din urma.

| 777eSpirituales777 explică (pentru KatelynDragutza):

Buna!
Nu stiu de ce nu pot sa iti dau funda. Nu imi apare semnul de funda. sad sad
Pa pa.

| 777eSpirituales777 explică (pentru CuriousStuff):

Buna.
Eu nu sunt trol pentru ca eu nu provoc pe nimeni si nu vreau sa va provoc.
Eu am intrebat pentru crestini. Ei stiu despre ce vorbesc.
Daca esti ateu de ce raspunzi? happy
Poate pentru tine intrebarea e trol dar pe mine chiar ma intereseaza.
Pa pa.

| CuriousStuff a răspuns:

Ne poti spune numele profesoarei tale de religie daca te rugam frumos? Pentru ca e un profesor care in loc sa incurajeze dezvoltarea personala si intelectuala, incurajeaza mediocritatea. Persoanele ca ea nu ar trebui sa aiba drept nici macar sa intre intr-o scoala.

| CuriousStuff a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Cati ani ai? Draga/dragul meu? Vrei sa iti zic eu adevarul? Adevarul e ca IQ-ul nu are nicio treaba cu spiritualitatea, nici macar cea mai vaga. Ca "Fericiti cei saraci cu duhul" si "Crede si nu cerceta" da, e o treaba. Dar nu inseamna ca daca IQ-ul e mic esti mai spiritual. Sunt oameni extrem de spirituali cu IQ peste 150. IQ-ul reprezinta coeficientul de inteligenta... in mare, nu spune cat de inteligent sau prost e un anumit individ, dar nu are treaba cu spiritoalitatea.
Nu mai umbla cu ochii inchisi crezant orice iti spun profesorii/adultii... Incepe sa-ti pui intrebari, gandeste pentru tine. Te rog.

Buna!
Vezi cat de vicleni sunteti? sad
Sa iti spun numele ca sa ii faci reclamatie si alte rautati. De asta vrei sa stii. sad sad
Cum puteti fi atat de rai? Ce v-a facut ea? Nici nu o stiti macar ca v-ar fi rusine de gandurile voastre. sad
Pa pa.

Buna!
Eu am 11 ani. happy
Pa pa.

Si daca ti-as zice ca nu sunt ateu, ci sunt crestin ortodox. Dar urasc sa vad cum oamenii profita de religie pentru a manipula oamenii si pentru a promova mediocritatea. Ce ai zice?

Buna!
Acum te dai ortodox ca sa ma corupi. Asa procedeaza ateii vicleni. Mi-a spus mama sa am grija cu voi cand imi fac contul dar nu am crezut-o. Sunteti chiar mai rai decat mi-am inchipuit. sad
Daca esti crestin de ce vrei sa ii faci rau profesoarei mele de religie? Crestinii nu fac asa, doar ateii. sad
Pa pa.

Poti sa faci rau si daca esti ateu si daca esti crestin, nu tine de asta. Bunatatea sau rautatea unui om e complet diferita de religia pe care o are, nu au nicio legatura una cu alta.
Nu vreau sa fac rau nimanui. Dar un profesor trebuie sa incurajeze dezvoltarea, nu regresia. Indiferent ce profesor e si ce credinte are.

| Iunix a răspuns:

Cu alte cuvinte vrei să devii mai neinteligentă, fără minte? Stai liniștită, nu te mai străduii că ești deja suficient de „ spirituală "

Apropo, cum o cheamă pe profa ta de religie, vreau s-o felicit pentru faptul că vă îndeamnă să deveniți mai „ spirituali " și să scăpați de boli ca inteligență sau gândire liberă.

Mda, și clar ești troll, dacă nu, atunci e mai grav, înseamnă că chiar ești o cauză pierdută.

Era să uit, dacă vrei să-ți scazi IQ-ul nu mai umbla pe net, nu mai pune întrebări pe TPU, nu te mai uita la televizor, du-te la biserică și roagă-te în continuu, iar la școală să stai doar la ora de religie. Eventual nici nu mai vorbi, este mult mai spiritual să comunici doar cu Dumnezeu prin gânduri.

Și nu uita, internetul, PC-ul, telefonul, televizoru, becu, etc. eu fost făcute de oameni cu IQ-ul mai mare, deci cai orientați spre partea materială așa cum spune profa ta de religie, oameni ce a avut înclinații ateiste, deci te sfătuiesc să stai cât mai departe de aceste lucruri „ sataniste ".

| 777eSpirituales777 explică (pentru Iunix):

Buna!
Dar tu de ce ma jignesti cand eu nu am jignit pe nimeni? happy
Doar am intrebat. Daca nu stii poti sa nu raspunzi. Cine te pune sa imi raspunzi daca ma jignesti asa? sad
Pa pa.

Buna!
Eu nu am vazut crestini adevarati care sa faca rau altor crestini. happy
Pa pa.

De cruciade ai auzit? De razboaie ai auzit? Crezi ca toti soldatii sunt atei? Crezi ca toti conducatorii politici sunt atei? Ateii nu sunt nici macar 5% din populatia pamantului. Si tu crezi ca doar aia 5% sunt tot raul? Oh, sunt mai multi crestini care fac rau decat o sa fie atei vreodata. Sunt oameni credinciosi manipulati de credinta sa faca rau, ei crezand ca fac bine. Cu asta nu sunt eu de acord.

Buna!
Aceia nu erau crestini adevarati. Sunt satanisti, atei, islamici care se dau crestini ca sa denigreze religia crestina. Adica sunt crestini doar cu numele.
Un crestin adevarat nu ar face asa ceva niciodata. Noi respectam Biblia si acolo spune sa nu ucidem. happy
Pa pa.

Ba tocmai ca erau cei mai crestini dintre crestini, erau condusi de biserica insasi, si biserica crestina, nu islamica sau altele.
Mai spune-mi un lucru. De ce sunt preoti care tin rugaciuni si sfintesc arme, tancuri si soldati care merg sa omoare oameni prin alte parti ale lumii?

| Iunix a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Unde te-am jignit? Tu ai întrebat, eu ți-am răspuns. Nu văd unde te-am jignit.

| UnBroken2016 a răspuns:

E haios sa vad cum toti "Inteligentii" te iau in serios. Cred ca pentru un troll te simti destul de bine.

| 777eSpirituales777 explică (pentru Iunix):

Pai ai spus ca sunt trol si ca sunt o cauza pierduta. sad

| Iunix a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Am spus că ești troll, sau dacă NU ești troll înseamnă că ești o cauză pierdută. Nu am spus că ești și troll și o cauză pierdută. Și aste nu sunt jigniri.

| Mayhem666 a răspuns:

De ce discriminezi? "Ateii sa nu raspunda", asta inseamna discriminare sa stii, parca erai crestina? Adevaratii crestini nu discrimineaza. Eu tot o sa raspund. IQ-ul masoara gradul de inteligenta, cu cat ai un IQ mai mare cu atat esti mai inteligenta, cu cat ai un IQ mai mic, cu atat esti mai proasta (nu este o jignire). IQ-ul nu cred ca poti sa il cresti sau sa il scazi, te nasti cu un anumit IQ si tot cu ala mori. Poate ma insel, poate poti sa il cresti sau sa il scazi, dar ma indoiesc. Profa de religie v-a mintit, cauta pe net ce masoara IQ-ul si o sa vezi ca masoara inteligenta nu spiritualitatea. Si incearca sa gandesti singura, stiu ca este mai usor sa ii lasi pe altii sa gandeasca in locul tau, dar nu strica sa iti folosesti si tu creierul ala, ca daca ar exista un "Dumnezeu", el ti-ar fi oferit un creier sa il folosesti. Nu te mai lasa influentata de cei din jur, asta este un sfat prietenesc, tu poti sa il iei in nume de bine sau de rau. Daca Dumnezeu ar exista, nu crezi ca ar vrea in imparatia lui niste oameni inteligenti care si-au folosit creierul? Nu niste oameni care nu gandesc, pentru ca o fac altii pentru ei. Cam asta este ce am avut de spus, daca vrei sfaturi poti apela la mine, sunt mereu dispus sa ti le ofer cu cel mai mare drag, alegerea este a ta, sper sa o faci pe cea corecta si sa iti schimbi parerea despre atei, nu toti sunt rai, nu toti sunt la fel. Nimeni nu se ia de nimeni decat daca este provocat. Pa! happy

Apropo, am vazut ca ai spus cuiva ca nu poti sa-i oferi fundita ca nu iti apare butonul, daca ai oferit deja fundita cuiva, nu poti sa ii oferi si altcuiva, poti oferi decat o fundila la o intrebare, nu poti oferi doua. Pa!

| Dandanache a răspuns (pentru UnBroken2016):

E haios ca cei mai multi sunt atei, adica "nespirituali" cu IQ-ul mare.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Dandanache):

Cum multi atei sunt "asimilati" cu stiinta, ceva ce nu este deloc adevarat, asta nu inseamna daca esti ateu esti Einstein. Cum ai spus si tu, multi pe aici demonstreaza asta.

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, adevarul este ca, testul IQ-ul masoara cat de inteligenti suntem!
Cu cat numarul este mai mare, cu atat suntem mai inteligenti.

Cu cat numarul este mai mic, cu atat suntem mai prostuti, mai limitati, iar in limbaj religios, as spune: mai saracuti cu duhul.

Profesoara ta de religie este o femeie foarte inteligenta, daca va spune clar ca, cu cat omul este mai simplu si mai prostut, cu atat este mai apropiat de Dumnezeu, prin simplitatea si naivitatea lui.
Oamenii foarte destepti, cu un IQ foarte mare, cred in stiinta, in tehologie, in descoperiri savante, nu in Dumnezeu si creatiile lui.

http://ro.iq-test.cc/info
http://ro.iq-test.cc/

| RAY a răspuns:

Haaa are dreptate asa e, se vede in Romania asta

| Alin0308 a răspuns:

Ma tem pentru viitorul tarii!
Oameni treziti-va!
Acest lucru imi provoaca scarba si dipret!
Este o spalare a creierului!
Ce intentioneaza acea profesoara?
Sa limiteze gandirea oamenilor, se determine regres, sa distruga tineri si sa-i manipuleze.
Scopul scolii este sa te formeze ca persoana, sa-ti creeze o viziune asupra lumii, sa incurajeze interactiunea dintre oameni.
In felul acesta ne intoarcem in epoca de piatra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt reformat si nu te inteleg de ce daca ai IQ cat mai mic(adica esti tot mai dobitoc) vei fi mai aproape de dumnezeu, nu conteaza ce religie iti raspunde la asta numa sa nu fie asa dobitoc sa creada asta... pfff sa ai un iq cat mai mic sa fi aproape de dumnezeu rolling on the floor))

| danay72 a răspuns:

Dumnezeu ne-a creat. Faptul ca cineva are IQ ridicat arata ca e o persoana inteligenta, iar acest lucru il ajuta legat de spiritualitate, pentru ca intelege mai bine Biblia si trage mai multe foloase.Deci foloseste-ti inteligenta pentru al cunoaste mai bine pe Dumnezeu, El te-a creat asa.

| PetruZMihai a răspuns:

Dacă îți vei scade iq vei deveni proastă, iq arată cât de deștepți suntem, nu e ok ce a spus profa ta... Vrea să vă facă mai proști pe românește