Ba da!
am avut!
şi nu funcționa din cauza windows-ului( dar în principal nu știam că din cauza asta nu funcționa), şi am spus să i-o duc la un prieten să vadă ce are! dar până să ajung la prietenul asta faimos am scăpat-o în găleata cu apă! şi ceaules a fost!
Am avut acum cateva zile religia. Dirigintele e proful de religie.Ne-as pus sa scriem pe-o foaie toate intrebarile noastre despre Dumnezeu, ce nelamuriri avem de ce nu credem, si am scris exact ce am scris aici.Si cand a ajuns la mine cu verificarea a spus ca am scrisul urat si nu intelege . Prostul drk, mi-a criticat scrisul, nu se intelegea...stii tu...Cam asa-i cu natafletii astia credinciosi.Din vreo 35 de foi, n-a luat la verificat decat vreo 5.In conditiile in care a spus ca raspunde la toate.Toti scriem urat, sau n-a avut timp .
Ai inteles tot planul lui Dumnezeu?
P:S:Am nevoie doar de un da sau nu.Dar daca vrei sa mi-l si explici nu ma supar .
Asa cum ti-am spus, NICI un teist NU va reusii sa-ti raspunda la intrebari. asta e, totul devine invechit dupa un timp tocmai pentru ca apare ceva nou sau, in cazul asta, ceva mai corect
A inventat unul o vorbă că exista rai și iad și voi ați luat o de buna, logic că nu există
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: