Nu Dumnezeu este de vină pentru acest lucru.El vrea ca toti sa fie sanatosi, iar in viitor, cand va aduce paradisul pamantesc, promite ca ii va vindeca pe cei fara auz.Esti de apreciat ca nu este suparat pe Dumnezeu.Isaia35:5 spune:,, Atunci ochii orbilor se vor deschide şi urechile surzilor se vor destupa.,,
Tu singur ai decis ca ai nevoie de aceasta experienta.
Lasa in pace dumnezeul biblic ca este o minciuna continua.
Adevaratul Dumnezeu este înăuntrul tau.
Trebuie doar sa reusesti sa intri in contact cu El.
Nu există predestinare. Se presupune că primim de la Dumnezeu daruri egale pe măsura puterii noastre. Și eu am o deficiență la nivelul ochilor. Mi-a fost greu în oarecare măsură mai ales pentru că în copilărie purtam ochelari ridicol de mari, eram nevoit să umblu câte 6-8 ore cu ochii bandajați, etc, etc... Ideea comună este că-mi doream să fiu ca restul și mă întrebam de ce nu se poate. Apoi, cu mult mai târziu am realizat că, cu toate defectele mele, ăsta sunt eu, poate nu predestinat la lucruri mărețe prin handicapul meu, dar perfect așa cum sunt. Și chiar eram fericit, culmea, doar până când tânjeam să fiu ca alții. Numai Dumnezeu știe de ce primim ce primim, și doar noi ne alegem dacă preferăm să trăim: fericiți cu ce avem, sau tânjind după viața altuia...
Concluzia: indiferent de ce primim de la Dumnezeu, tot găsim calea spre fericire, iar dacă suntem fericiți, eu zic că putem trăi ca oricare dintre noi care poate a fost înzestrat cu mai multe daruri...
Salut!
Se poate spune si asa. Adica, fiecare om are un scop in viata. Nu iti poate spune nimeni care este acela, insa o sa-l descoperi tu singur. Asta se aplica in cazul tuturor oamenilor.
Nu mi se pare nimic iesit din comun cand vad oameni cu anumite dizabilitati. Sunt oameni ca si noi.
Si eu m-am intrebat de multe ori oare ce caut eu pe acest pamant, nu imi vedeam rostul, simteam ca nu ma regasesc nicaieri. Acum imi dau seama ca nu este asa. Fiecarui om i s-a dat viata din anumite motive. Gandeste-te ca posibilitatea de a nu te fi nascut este de 1 la 250 milioane de spermatozoizi, dar totusi, tu ai fost acela care s-a nascut.
Succes!
Se rezolva prin implant cohlear. Preţul unui implant este de peste 20.000 de euro, si totusi nu imposibil
Niste video-uri
https://www.youtube.com/watch?v=98Sg3JVBTYQ
si in limba romana
http://www.revelatia.ro/? page_id=218