| Uchia a întrebat:

vreau sa stiu de ce credeti/nu credeti in dumnezeu (iisus)?

Răspuns Câştigător
| SandraEve a răspuns:

Nu, dar era o forma prin care incercam sa ii arat ca nu are nimic de pierdut daca va crede. Biblia este cea mai buna dovada, marturiile oamenilor treziti din coma profunda, si daca te ai ruga ai simti ca Dumnezeu iti este alaturi si te ajuta.

39 răspunsuri:
| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Daca n-ar exista atunci eu m-as ruga pentru pereti iar rugaciunile nu mi-ar fi ascultate. Totusi ma rog si simt ca cineva ma asculta si-mi raspunde la rugaciuni.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru SandraEve):

Ce relateaza oamenii treziti din coma profunda se bazeaza pe educatia insusita anterior comei si reprezentarea perceptiilor DIN PERIOADA DE COMA prin prizma acelei educatii religioase. tongue

| SandraEve a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Poate

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru r3r3r3r3r3r3):

Daca in adancul constiintei tale simti ca primesti ajutor: atunci considera ca ruga ti-a fost ascultata; iar daca ajutorul nu poate fi resimtit, inseamna ca e-ai rugat fara rost

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Yhwh2020):

Crestinismul a fost inventat de politicienii imperiului roman, ca sa-i infricoseze pe nomazii iudei. laughing tongue

SIGUR-SIGUR; NU DOAR POATE! Eu am trecut prin moarte clinica si accidental si autoprovocat ca sa invat ce este adeverul si ce nu

Asa, si care este adevarul?

Adevarul este acela pe care il cunosti, il stii, il respecti si ti-l poti reprezenta fara umbra de indoiala prin prizma educatiei, a culturii, a cunoasterii si ale trairilor personale, cu grad de intelegere logica si rationala.winking tongue

Am inteles