Nu stiu, dar eu nu prefer sa il fac zeu pe Dumnezeu, pentru ca zeii vin din acest Univers, nu din afara lui.
Pai si..., tipul cu dovezi, cum dovedesti existenta zeilor? Mai mult, cum dovedesti existenta mai multor universuri?
Păi nu trebuie să dovedesc eu existența zeilor, pentru că istoria a dovedit-o și dovada cum că Dumnezeu a creat Universul se afla în Biblie și este dovedit acest fapt și de cercetători. Pe mine mă interesează unde trăiesc, nu de alte universuri.
Pai, eu nu cred in alte universuri, si dupa cum scrie in Biblie, acei "zei" nu aveau nici o putere. De ce? Pentru ca erau inchipuiri de-ale oamenilor, nu erau reale.
Pai ce, demonii sunt ireali, sunt inchipuiri? Nu aveau nicio putere pentru ca Dumnezeu nu ii lasa sa le faca rau oamenilor.
Demonii sunt ingeri cazuti care isi pot exercita puterea asupra astfel incat sa amagesca lumea. Si unde scrie in Biblie ca nu ii lasa Dumnezeu sa fac rau oamenilor? Eu nu la asta ma refeream intocmai. Mai bine citeste despre Ilie si jertfa de pe munte. (S-a rugat lui Dumnezeu sa mistuie jertfa lui cu foc din cer si asa s-a intamplat, dar jertfa celor care slujeau "celorlalti" idoli n-a fost mistuita pentru ca zeul lor era doar o inchipuire umana.
Dar nu scrie despre niciun zeu. In plus, din potriva, demonii amagesc prin minuni care-l favorizeaza pe om, ca sa creada gresit.
,,Si unde scrie in Biblie ca nu ii lasa Dumnezeu sa fac rau oamenilor?'' = Psalmi 91
Pai si in ce cred oameni mai apoi, in demoni? Astia daca vad minune de la demoni tot lui Dumnezeu i-o atribuie si se intorc la El, deci nu vad care ar fi dezavantajul.
Pai cei care nu stiau de Dumnezeu nu atribuiau minunile Lui. In plus, in psalm scrie ca cei cere-L iubesc beneficiaza de aceasta protectie. Cati oameni crezi tu ca-L iubesc cu adevarat pe Dumnezeu? Cati crezi ca-L iubeau atunci? Daca ar fi fost cum ai spus tu, oamenii ar fi fost macelariti de mult.