Liturghia ortodoxa este foarte frumoasa! De la strana poti sa dai glas la ceea ce simti pentru Domnul!
Ceea ce iti place tie cel mai mult, oricum, important este sa faci cu credinta, pentru ca, chiar daca vei alege sa-l ajuti pe preot in altar, Dumnezeu te va ajuta sa canti frumos, si corect (aici nu canti dupa ureche), iar daca vei alege sa stai in strana, Dumnezeu te va ajuta sa te descurci si cand vei face aceea "practica", dar si pe viitor.
Cum va pot indoctrina astia ( preotii) asa de rau, zau daca pot sa-mi dau seama. Din punctul meu de vedere, ei sunt cei mai mari hoti si, culmea, nimeni nu ii trage la raspundere. Daca as avea o super-putere pentru cateva secunde, as rade religiile de pe fata pamantului. Din cauza religiilor s-au purtat atatea razboaie si au murit atatia oameni. Din punctul meu de vedere crestinii sunt in varful ierarhiei cand vine vorba de suferintele cauzate. Au purtat razboaie sangeroase in ''numele domnului''
Daca ai aceasta inclinatie trebuie sa stii ca dupa ce inveti toate nebuniile alea, ca sa obtii o parohie trebuie sa ai multi bani pentru ca mita se da in multe locuri.
Lora
Seara cand e mai putina treaba in altar poti canta la strana iar duminica poti sa stai in altar
RoryM întreabă: