Da tu din ce vagauna ai mai iesit? eu zic sa iti tai limba aia pofticioasa ca nu te vad bine
I don't get it, fata asta are fata de cocalaritza si lalaie despre credinta adevarata?
In primul rand, vreau sa-ti spun ca, din cate stiu eu, la inceput a existat o singura religie: cea catolica. Insa francmasonii(daca ai auzit de ei), au hoatarat sa inventeze o mie si una de religii, pentru ca oamenii sa se urasca, sa se dispretuiasca intre ei. Uita-te aici: http://despremasonerie.go.ro/ si intra pe google si da acolo masuri de contracarare a aciunilor malefice ale masoneriei sau ceva de genul asta. Am vrut sa-ti dau adresa aia cu mare drag, insa PC-ul nu ma lasa sa deschid doua adrese, doua documente. Poate poti tu sa o postezi aici sa o vada toata lumea(desigur, daca vrei).
A. si daca nu vei crede(caci, intr-adevar, este greu de crezut ca pot sa existe oameni de genul asta), te poti uita in jur si sa vezi daca exista sau nu vreo legatura intre ceea ce scrie acolo, si ceea ce se intampla in realitate. Si, daca ai vrea sa postezi link-ul acela aici, ar fi bine, caci, in felul acesta, poate, ar reactiona mai multi oameni, iar sansele lor sa distruga omenirea, s-ar reduce considerabil. Totul depinde de noi:daca ne vom lasa manipulati si cumparati de ei in continuare si, astfel, i-am ajuta sa ne distruga, sau daca ne vom uni fortele si vim face ceva in sensul acesta. Fie ca Domnul sa ne lumineze!
Sa stii ca si pe net se scriu destule lucruri frumoase despre Dumnezeu, destule chestii care atesta existenta lui Dumnezeu. Si, oricum, eu nu o sa ma indoiesc niciodata de Dumnezeu, indiferent de cine si ce spune.
A. si ai citit link-ul pe care ti l-am dat? Crede-ma ca efoarte important pentru noi toti sa ne informam si sa luam masuri(asta, daca nu vrem sa ne hotarasca altii viata, la nesfarsit, ca si cum ar fi Dumnezeu(macar Dumnezeu vrea binele nostru, nu ca oamenii acestia care...))
Deci scrii in google asa:"Solutii pentru contracararea actiunilor malefice ale francmasoneriei, de Viorel Rosu".
Ai scris extrem de mult si nu am inteles care e intrebarea.
Uite, pun eu una: Stiai ca pana acum vreo 50 de ani in bibliile ortodoxe termenul "Dumnezeu" era scris "Iehova" ca mai apoi sa i se zica Dumnezeu?
Apoi spui de biserica ortodoxa ca asa zice in biblie si bla bla bla.
Stiai ca biblia a fost scrisa acum vreo 2000 de ani si de atunci ea a fost tradusa si retradusa si nu au fost folosite corect traducerile astfel incat s'au pierdut multe din intelesurile exacte?
Si inca una, pe vremea aia trebuia sa dai bani la biserica pentru nunti, cununii, botezuri, inmormantari s.a. cum se face in biserica ortodoxa?
Si sunt muuulte... iti recomand sa citesti raspunsurile de pe http://www.TPU.ro/......ina-1.html si sa-ti faci o idee.
Cei care zic ca toate religiile sunt bune cred ca nu iau in calcul satanismul.
Ortodoxismul si crestinismul sunt religii care au la baza Nasterea, Mimunile si Mintuirea.aceste religii sint indentice, doar ca se bazeaza pe doua calendare diferite:stil gregorian di stil iulian.